BLAGO JOJ SE!

Evo gdje je završila kultna odjeća Carrie Bradshaw

29.05.2017 u 13:37

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker, koja se proslavila ulogom Carrie u kultnoj seriji 'Seks i grad', čija je garderoba bila predmet žudnje mnogih fashionistica, kod sebe još uvijek čuva memorabiliju iz serije za koju je sentimentalno vezana

Slavna glumica, koja je nedavno proslavila 52. rođendan, a zahvaljujući toj ulozi i sama je postala modna ikona, otkrila je u intervjuu za The Cut da je zadržala čak oko 95 posto odjeće, modnih dodataka i cipela iz Carrienog ormara.

Posebno mjesto dakako zauzima ogrlica s imenom Carrie, koju njezina TV junakinja nije skidala sa sebe, pa je vrlo brzo trend nošenja ovakvih personaliziranih modnih dodataka postao totalno in.

Zaljubljenice u ovu seriju sigurno se sjećaju da je romantična Njujorčanka u vječitoj potrazi za ljubavlju u posljednjoj epizodi serije gotovo izgubila omiljenu ogrlicu, a slavna glumica se prisjetila i kako se to njoj jednom skoro dogodilo.

'Ogrlicu sam jednom stavila na krivo mjesto i više je nisam mogla naći. Zbog toga je sad dobro čuvam jer je zbilja obožavam', rekla je Sarah Jessica Parker, piše Glamour.com.

SJP je ispričala da ima posebnu politiku kad je riječ o garderobi sa seta 'Seksa i grada'. 'Ne diram je niti nosim jer mi još uvijek jako puno znači', kroz smijeh kaže glumica iz hit serije koja se prikazivala od 1998. do 2004.

U jednom je ranijem intervjuu Sarah Jessica izjavila kako nema puno sličnosti sa svojim likom.

'Nimalo ne nalikujem Carrie. Nisam stručnjakinja ni za seks ni za žene ni za izlaske ni za romantiku. Samo sam glumila takvu ženu', rekla je tada.