nakon 14 godina

Koliko su se promijenili: Glumci omiljene romantične komedije ponovo na okupu

23.03.2017 u 13:25

Bionic
Reading

Vijest da će romantična komedija 2003. ‘Zapravo ljubav’ dobiti nastavak, iako u obliku kratkog filmića povodom Dana crvenih noseva, oduševila je sve obožavatelje sada već kultnog blagdanskog filma. Ovoga tjedna u javnost je puštena najava za ono što obožavatelje čeka 25. svibnja, kada se poznata glumačka ekipa okuplja u NBC-ovoj emisiji posvećenoj samo njima

Keira Knightley, Liam Neeson, Andrew Lincoln, Chiwetel Ejiofor i Hugh Grant samo su dio glumačke postave obožavanog filma iz 2003. 'Zapravo ljubav', a svi se skupa pojavljuju u kratkom teaseru držeći kartice teksta koje služe kao najava snimljenom mini nastavku istoimena filma.

Kratak film pod nazivom ‘Red Nose Day Actually’, koji je režiser originalnog filma Richard Curtis snimio u suradnji s Comic Reliefom, donijet će kratku, no vjerujemo svima neodoljivu i šarmantnu priču o poznatim likovima i to nakon dugih četrnaest godina.

'Uključite se kako biste vidjeli što se svima dogodilo', kaže glumica Lucia Moniz u jednom dijelu simpatične najave kratkog filma, koja je prikazana ovoga tjedna.

Njezina kolegica Keira Knightley našalila se tom prilikom i pokazala karticu na kojoj piše kako je jedan od likova sada u najboljoj životnoj dobi, no kako ih ipak ima nekoliko koji su ostarjeli, ne preostaje drugo nego čekati premijeru videa za dva mjeseca da vidimo na koga je ciljala.

Ako se sjećate, u originalnom filmu Liam Neeson glumio je očuha preslatkom dječaku Samu kojeg utjelovljuje Thomas Brodie-Sangster, koji je silno zaljubljen u djevojčicu Joannu i zaključuje da mora naučiti svirati instrument jer svi glazbenici na kraju dobiju curu.

Bio je tada u pravu, a kako se cijela priča razvila nakon punih 14 godina, gledatelji će doznati krajem svibnja kada će se prikazati film unutar emisije na kanalu NBC.