SEKSUALNO AGRESIVNA

Kolegica otkrila detalje intimne afere koju je imala s Denise Richards

16.09.2020 u 20:51

Bionic
Reading

Već se mjesecima priča o navodnoj aferi između Brandi Glanville i Denise Richards, a sad su iscurili i neki intimni detalji

Bivša manekenka i jedna od žena koje nastupaju u reality emisiji 'Real Housewives of Beverly Hills', Brandi Glanville, otkrila je intimne detalje o aferi koju je navodno imala s glumicom Denise Richards. Dvije kolegice upoznale su se u Malibuu 2018. godine. Nedugo nakon toga počele su se intimno viđati.

Denise Richards tvrdi kako ništa od onoga što Brandi Glanville govori nije istina.

Brandi Glanville tvrdi kako je Denise Richards tijekom jedne poslovne večere neprestano buljila u njene grudi. Kad su ostale same, Denise Richards rekla je kako i sama želi napraviti operaciju grudi te da bi voljela vidjeti kako Brandi Glanville izgleda gola.

Brandi Glanville i Denise Richards otišle su na toalet zajedno i zatim je situacija postala seksualna. Denise Richards grubo je gurnula Brandi Glanville uza zid nakon što joj je ona pokazala svoje grudi i strastveno je poljubila.

Brandi Glanville nije smetao razvoj situacije. Žene su bile pijane, a Brandi Glanville već je imala seksualna iskustva s drugim ženama. Cijeli događaj smatrala je komplimentom jer Denise Richards smatra vrlo privlačnom.

Denise Richards na kraju je Brandi Glanville zamolila da cijela stvar ostane između njih. Brandi Glanville nije bila svjesna da se Denise Richards nedavno udala za Aarona Phypersa.

View this post on Instagram

Tonight! 👀 #RHOBH

A post shared by Brandi Glanville (@brandiglanville) on

No, afera je navodno tek započinjala. Denise Richards željela se nastaviti viđati s Brandi Glanville. Glumica joj je slala tekstove koje je Brandi Glanville navodno sačuvala.

Brandi Glanville tvrdi i kako su ona i Denise Richards spavale kad su zajedno putovale u Mendocino u Kaliforniji nakon čega je glumica izgubila interes za daljnju aferu.

  • +21
Denise Richards i Aaron Phyper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia