PRERANA SMRT

Kolege se opraštaju od Nebojše Glogovca: 'Otišao je najveći, spustite zavjesu'

09.02.2018 u 12:58

Bionic
Reading

Iznenadna smrt glumca Nebojše Glogovca ostavila je mnoge u šoku i nevjerici, osobito njegove kolege iz cijele regije, koji se dirljivim riječima i zajedničkim fotografijama na svoj način opraštaju od prijatelja

Vijest da je u 49. godini života bitku s teškom bolesti izgubio srpski glumac Nebojša Glogovac glumački svijet cijele ove regije ostavila je bez riječi i u velikoj tuzi jer su se svi nadali da će se on iz svega izvući.

i will love you forever 💔

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Glogovac je prije desetak dana primljen u Institut za onkologiju u Beogradu, a tada se i doznalo da ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Od velikog glumca, koji je glumio i u mnogim hrvatskim filmovima i serijama, oprostili su se mnogi poznati putem svojih društvenih mreža.

Sa Andjelima mili moj..

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Među prvima se od njega oprostila dugogodišnja kolegica i prijateljica Nataša Ninković, koja je uz njihovu zajedničku fotografiju napisala: 'S anđelima, mili moj.'

Glumica Nataša Janjić s njim je imala priliku glumiti u filmu 'Kenjac', stoga je prigodno na Instagramu objavila fotografiju iz filma i uz nju napisala: 'Otišao je NAJVEĆI. Spustite zavjesu...💔 Zbogom, Glogi. Ostalo je šutnja...'

I Jelena Veljača se, uz zajedničku fotografiju, oprostila od Glogovca i napisala: 'Voljet ću te zauvijek', a bez riječi je ostala i njezina kolegica Petra Kurtela.

Počivaj u miru druže.

A post shared by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on

  • +12
Nebojša Glogovac Izvor: Cropix / Autor: Nina Djurdjevic / CROPIX

I glumac Andrija Milošević, kojeg su gledatelji u Hrvatskoj imali prilike gledati u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', oprostio se od svog kolege, kao i pjevač Željko Joksimović.