IZABERITE!

Koja ima bolji dekolte: Mila Horvat, Tina Katanić ili Renata Sopek?

20.12.2012 u 15:15

Bionic
Reading

Temperature su ovih dana jako niske, no, srećom, imamo TV ljepotice koje svojim adutima zagrijavaju naš krvotok

Po zgodnoj i čvrstoj Renati Sopek bez problema mogle bi se raditi statue. Žena koja iza sebe ima šest DVD za vježbanje, naša je Cindy Crawford i Jane Fonda u jednom, zato se takvim tijelom ne mogu pohvaliti ni profesionalne sportašice. Renata se sva dala u zdravi život, a na njoj ni preko blagdana nikada nismo vidjeli ni grama viška. Njen dekolte mamio je poglede u prognozi vremena koju je radila na početku karijere, kasnije je zablistala u još u nekoliko emisija.

Od Bingo do loto djevojke, Tina Katanić nije imala prave konkurencije. S tim se bez susprezanja slaže i Lisca, čije je Tina zaštitno lice već godinama. Ponekad nam je žao što ne živimo u krajevima gdje se badić fura tijekom cijele godine, kako bi imali više prilike gledati njene obline. Nakon što više nije u Bingu, Tina je postala dobri duh hrvatske lutrije. Uvijek nasmijana i vesela, Tina ne ostavlja dojam da je svjesna svoje titule. Ona je bomba.

Sportska ekspertica Mila Horvat ako nije blizu travnjaka, sjedi u fotelji emisije 'Olimpa'. Crnokosa ljepotica osim besprijekornom dikcijom, gledateljima osvaja i besprijekornom linijom koju je kao na pladnju pokazala u 'Plesu sa zvijezdama', a u sportskim emisijama rado golica maštu dekoltiranim majicama. Njena pitanja su uvijek na mjestu, a stav odmjeren i profesionalan.

Barbara Kolar plesni podij 'Plesa sa zvijezdama' ne grije svojim plesom, ali zato diže temperaturu svojim dekolteom. Iz sezone u sezonu mijenjaju se zvijezde, a mediji već uzastopno pišu o dekolteu koji zabavlja naciju. 'Moj dekolte je zabava za naciju. Moram reći da nisam kupila apsolutno ništa s dekolteom. To ipak treba ići u valovima. Prvo je u medijima bilo pitanje gdje je dekolte, onda stavimo dekolte, pa onda je došlo pitanje je li prevelik? Treba stalno intrigirati javnost. Ako je bilo javnosti stalno jednako, to nije dobro. Ha, ha! Ja stvarno ne razmišljam previše o svom dekolteu, ali bitno je da se drugi njime bave', rekla nam je Barbara jednom prilikom.

Najnovija sezonu 'Plesa sa zvijezdama' do usijanja je dovela glumica Ana Begić svojom novom isklesanom linijom. Srećom, gubeći kilograme Ana nije izgubila svoje adute. 13 kilograma koji su se istopili s nje samo su dodatno istaknuli ženstvene obline koje smo najbolje vidjeli u prvoj emisiji.

Ni dekolte Mirna Medaković ne može se zanemariti. Mlada glumica svojom ženstvenošću i gracioznosti prikovala je mnoge za male ekrane. Opuštena, bez ikakvih kompleksa, prava je Amazonka. Mirna je u sezonu donijela val svježine, ali ona ne spušta temperaturu, nego baš obrnuto. 

Nikolina Pišek zaplovila je producentskim vodama, ali srećom, nije odustala od izazovnih fotosessiona.Neodoljiva Nikolina uživa u bajci svog života, ali ne odustaje od svojih ambicija nego radi na više projekta, što znači više njenih pojava u eteru.