novi par

Koga to ljubi samozatajna pjevačica?

24.04.2017 u 12:01

Bionic
Reading

O privatnom životu američke pjevačice poznatije pod imenom Lana Del Rey ne zna se mnogo. Međutim svjetski mediji prenose kako ponovno ljubi, i to poznatog repera

Na nedavno održanom popularnom festivalu Coachella 31-godišnja Lana Del Rey viđena je u društvu repera G-Eazyja koji iza sebe ima nekoliko uspješnih glazbenih suradnji. Izvori bliski novom paru tvrde kako se nisu odvajali jedno od drugog te su viđeni i kako neprestano razmjenjuju nježne poljupce koje nisu skrivali od očiju javnosti. 

Zabavljali su se na nastupu Kendricka Lamara, a jedan od izvora tvrdi kako je ona opušteno plesala dok reper nije skidao pogled s nje. 

Inače, lijepa je Lana u studenom 2015. prekinula s Francescom Carrozzinijem, u kojeg se zaljubila nakon izlaska iz dugogodišnje veze sa škotskim pjevačem Barrie-Jamesom O'Neillom, za kojeg se šuškalo i da joj je zaručnik. 

Iako svoju intimu pokušava držati izvan javnosti, pjevačica je jednom prilikom izjavila kako je privlače stariji muškarci. 'Imam afinitet za stvarno jako dobre, jake i samouvjerene ljude i stvarno tražim jednakost u vezi', kazala je između ostalog. 

Prema onome što su nedavno vidjeli i potvrdili izvori, čini se kako je pronašla sve što je tražila.