JUSTIN THEROUX

Kod njih je vrijedila ona da prijateljstvo nakon ljubavi doista postoji: Evo što o Jennifer Aniston ima za reći njezin bivši suprug

16.04.2021 u 15:13

Bionic
Reading

Iako su se razdvojili krajem 2017. godine nakon sedam godina provedenih zajedno, 49-godišnji glumac Justin Theroux otkrio je da i dalje prilično redovito održava kontakt s bivšom suprugom, 52-godišnjom Jennifer Aniston

'Rekao bih da smo ostali prijatelji. Ne razgovaramo svaki dan, ali zovemo se. Kontaktiramo preko FaceTimea, šaljemo si poruke. Svidjelo se to nekom ili ne, mi nismo prošli kroz tako dramatičan razlaz i volimo se. Iskreno sam kad kažem da njegujem naše prijateljstvo', rekao je Theroux za časopis Esquire.

'Ne možemo biti zajedno, ali i dalje jedno drugom donosimo radost i prijateljstvo. Ona je urnebesna osoba i jako, jako me nasmijava. Meni osobno bi bio gubitak da nismo u kontaktu, a volim misliti da isto vrijedi i za nju', rekao je Theroux.

Aniston i Theroux počeli su izlaziti 2011. godine, a zaručili su se sljedeće godine, Vjenčali su se u kolovozu 2015. godine, a početkom 2018. objavili su da se razlaze.

Mjesecima kasnije Theroux je prekinuo svoju šutnju o razdvajanju, otkrivajući da su krenuli svatko svojim putem bez imalo neprijateljstva.

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: All Access / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Dobra vijest je da je to bilo vjerojatno - biram riječi vrlo pažljivo – nekako najnježnije razdvajanje, jer nije bilo neprijateljstva. Nitko od nas nije mrtav, niti jedno od nas ne želi bacati sjekire na drugoga i više je kao prijateljski. Dosadno je, ali dovoljno smo se poštovali da bi sve prošlo najbezbolnije', objasnio je glumac za The New York Times.

No to ne znači da Aniston i Theroux nisu tugovali.

'Bilo je srcedrapajuće, samo u smislu da prijateljstvo više neće biti isto. Ali prijateljstvo se prilagođava i mijenja pa je taj dio nešto na što smo oboje ponosni', rekao je Theroux.