OBITELJSKO OKUPLJANJE

Kensingtonska palača potvrdila: Thomas Markle pratit će kćer Meghan do oltara

04.05.2018 u 15:36

Bionic
Reading

Dugo se nagađalo tko će Meghan Markle otpratiti do oltara 19. svibnja u dvorcu Windsor gdje će je čekati njezin odabranik princ Harry. S kraljevskih dvora sada je stigla i ta vijest. Čast da američku glumicu vodi do oltara imat će njezin otac Thomas Markle, za kojeg se isprva šuškalo da nije pozvan

Nakon što je jutros otkriveno kako će oba roditelja Meghan Markle doći na kraljevsko vjenčanje godine, Kensingtonska palača sada je s obožavateljima podijelila i veliku vijest kako će mladenku do oltara otpratiti njezin otac Thomas Markle.

Roditelji Meghan Markle, bivši supružnici, Thomas Markle i Doria Ragland u London će stići tjedan dana prije vjenčanja, kako bi imali prilike bolje upoznati budućeg zeta i ostatak kraljevske obitelji.

Podsjetimo, Meghanina majka već je upoznala princa Harryja, u rujnu prošle godine u Torontu, a otac će tu priliku dobiti za dva tjedna.

  • +22
Meghan Markle kao djevojčica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, nije gospodin Markle jedini koji će na taj svečani dan imati važnu ulogu. I Doria, s kojom je Meghan odrastala i s kojom je ostala živjeti nakon rastave roditelja obilježit će dan vjenčanja svoje kćeri.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na sam dan vjenčanja, majka će putovati s Meghan u automobilu do dvorca Windsor, točnije do kapelice St. George. Kada stignu na odredište, kćer preuzima otac Thomas koji je potom predaje budućem suprugu princu Harryju.

Ovakva vijest oduševila je sve fanove budućeg kraljevskog para, pogotovo jer se posljednjih mjeseci nagađalo kako otac uopće neće biti pozvan na vjenčanje.

  • +8
Dvorac Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčanje godine za tri tjedna održat će se točno u podne. Crkveni obred trajat će sat vremena, a potom novopečeni mladenci kreču u vožnju kraljevskom kočijom po posjedu dvorca Windsor i centru istoimenog gradića, kada će mahnuti tisućama okupljenih sugrađana i obožavatelja.

Kraljevska kočija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia