ZANIMLJIV VIDEO

Meghan Markle pokazala kako vješto barata šminkom u autu

04.05.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Lijepa Meghan Markle, zaručnica princa Harryja koja će 19. svibnja izreći sudbonosno 'da' i postati članicom engleske kraljevske obitelji, već je neko vrijeme u fokusu svjetskih medija

Atraktivna brineta koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Suits' godinama se, poput mnogih drugih glumica, lavovski borila za svoje mjesto u nemilosrdnom Hollywoodu, a u rujnu 2016. godine, nekoliko mjeseci nakon što je srela princa Harryja, snimila je simpatičan video za kampanju Retouch kozmetičkog diva Bobbi Brown u suradnji s Uberom, koji je gotovo prošao ispod radara.

Iako je snimljen prije dvije godine, video je izazvao veliko zanimanje nakon što ga je Bobbi objavila na svojem Facebook profilu.

Ideja za proizvode kampanje Retouch, rodila se, kaže Bobbi, jer i sama često popravlja make up u automobilu.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U toj snimci koja se odvija na stražnjem sjedalu auta osnivačica brenda, slavna Bobbi Brown pomaže zgodnoj Amerikanki popraviti šminku u automobilu koji vozi ulicama New Yorka.

Meghan, odjevena u bluzu ružičaste boje, crnu suknju visokog struka i Valentinove štikle, vješto i brzo, poput profesionalke, isprobala je najnovije proizvode Bobbi Brown, a pri tome su se dvije dame sjajno zabavljale.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Premda je Meghanin make up izgledao savršeno, uz pomoć olovke Retouching Pencil zamaskirala je manje nepravilnosti na svom lijepom tenu.

Nasmijana zaručnica princa Harryja ugodno se iznenadila, pa čak i malo zaplesala čuvši da Bobbin telefon kad zvoni svira pjesmu 'Big Poppa' Notorious B.I.G.-a.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan, koja je u to vrijeme išla na audicije, otkrila je Bobbi kako ima poslovni sastanak oko potencijalne uloge u jednom filmu, no nije rekla u kojem.

Inače, veza princa Harryja i Meghan službeno je potvrđena početkom studenog 2016. kada je Kensingtonska palača objavila priopćenje u kojem princ Harry moli medije da ne uznemiravaju Meghan i njezinu obitelj.

Kako se već ranije pisalo, modna ikona Kate Middleton dobila je ravnopravnu konkurenticu u Meghan Markle.

NEPOGREŠIVI STIL

Nova modna ikona: Zbog čega svi žele kopirati stil Meghan Markle

Pogledaj galeriju

Stil zgodne crnke uvijek komplimentira njezinoj gracioznoj liniji, a modni kritičari hvale njezin sjajan osjećaj za modne detalje poput prekrasnih torbica, cipela, zanimljivih šešira i kapa... Meghanini outftiti su vrlo elegantni i sofisticirani, ali nikad dosadni ili staromodni. Atraktivna zaručnica princa Harryja poznata je po ležernijem načinu odijevanja od Kate Middleton, a modne inspiracije joj variraju od pariškog chica pa do sportske elegancije.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia