IZGLADILA ODNOSE

Nakon dugog nagađanja ipak je potvrđeno: Otac Meghan Markle stiže na vjenčanje

04.05.2018 u 10:40

Bionic
Reading

Da će na kraljevskom vjenčanju godine biti samo mladenkina majka Doria Ragland priča se već neko vrijeme, no magazin People sada donosi vijest kako će odlasku do oltara ipak svjedočiti Meghanina oba roditelja. U London za nekoliko tjedana navodno stiže i otac Thomas Markle

Jedinstvenu priliku, kada će njihova kćer Meghan Markle u bijeloj vjenčanici odšetati do oltara s princom Harryjem, 19.svibnja neće propustiti majka Doria Ragland ali ni otac Thomas Markle. Barem tako tvrdi američki magazin People.

Navodno se u Londonu za nekoliko tjedana očekuju oba mladenkina roditelja, iako se do nedavno šuškalo kako će samo majka biti na vjenčanju.

Ovakva vijest dolazi samo dan nakon što je polubrat Meghan Markle, poslao otvoreno pismo princu Harryju u kojem mu daje do znanja kako još nije kasno da otkaže vjenčanje i pokušava otvoriti oči da njegova sestra nije žena za njega. U istom pismu Thomas Markle Junior, sin iz Markleova prva braka, naglasio je kako Meghan nije na vjenčanje pozvala vlastitu obitelj.

O odnosima s ocem, Meghan nije mnogo govorila otkako se zaručila. U svom prvom službenom intervjuu tek je naglasila kako je Harry upoznao njezinu majku, dok za upoznavanje oca svoje buduće žene još nije imao priliku.

'Svi su jako sretni i uzbuđeni, Harry je razgovarao s mojim ocem nekoliko puta telefonski. Nije ga još imao prilike i službeno upoznati, ali i to će se dogoditi', kazala je tada 36-godišnja Amerikanka, koja će uskoro postati dio engleske kraljevske obitelji.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Brzo nakon zaruka, u službenom dopisu Kensingtonske palače, obratili su se njezini rastavljeni roditelji poručivši: 'Naša kći uvijek je bila draga i pažljiva osoba.Vidjeti je u zajednici s Harryjem, koji dijeli iste kvalitete, za nas kao roditelje je velika radost.'

Doria Ragland i Thomas Markle bili su u braku od 1979. do 1988. kada su se rastali zbog nepomirljivih razlika. Meghan je tada imala samo šest godina i ostala je živjeti s majkom, inače instruktoricom joge.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

S ocem je Meghan uvijek bila u korektnim odnosima te je još kao djevojčica odlazila na filmske setove gdje je on radio kao majstor rasvjete. Ipak, odnosi nisu bili idealni s očevom stranom obitelji i njegovom djecom iz prvog braka, što i danas dolazi na vidjelo.

  • +22
Meghan Markle kao djevojčica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia