LIJEPA IRIS LAW

Kći slavnog britanskog glumca zaludila modni svijet

18.01.2017 u 08:55

Bionic
Reading

Zahvaljujući seriji 'Mladi papa' Paola Sorrentina, Jude Law opet je na vrhuncu, ali trenutačno u centru pozornosti nije samo on već i njegova šesnaestogodišnja kći Iris Law koju je dobio u braku s nekadašnjom glumicom i dizajnericom Sadie Frost s kojom ima troje djece. Iris je postala zaštitno lice najpoznatije britanske modne kuće

Nakon niza skandala kojima je sablažnjavala britansku javnost, čini se kako obitelj slavnog glumca Judea Lawa napokon uživa pažnju javnosti zbog dobrih vijesti. Naime, Jude je konačno dobio ulogu koja ga je vratila među najbolje, serija 'Mladi papa' trenutačno je glavni hit u SAD-u, a njegova 16-godišnja kći postala je miljenica britanske modne scene.

Djeca slavnih danas su unosnije zvijezde u svijetu mode nego holivudska imena pa je nakon kćeri Johnnyja Deppa Lily Rose Depp, koja je postala miljenica Chanela i Karla Lagerfelda, istim putem krenula i šesnaestogodišnja Iris Law koju je glumac dobio u braku s dizajnericom Sadie Frost. Jude i Sadie upoznali su se 1994. na snimanju filma 'Shopping'. Vjenčali su se tri godine kasnije i dobili troje djece, sina Raffertyja (19), kćer Iris (16) te najmlađeg Rudyja (14).

Rastava se dogodila 2003., a netom nakon razvoda on je započeo vezu s kolegicom Siennom Miller. A kad je riječ o lijepoj kćeri Iris, Burberry je jučer službeno objavio kako je ona novo lice njihove beauty kampanje za ruž Liquid Lip Velvet. Iris je oduševljena angažmanom, no zasad još nije poznato što o svemu misli njezin tata Jude. Krsna kuma lijepe djevojke je Kate Moss, najbolja prijateljica njezine majke Sadie, a i Moss je nekad bila Burberryjev model.

Iris je zaintrigirala modni svijet nakon što su objavljene njezine fotografije u Teen Vogueu prije dvije godine. Nakon toga zakotrljale su se ponude modnih dizajnera, no najvažnija kampanja koju je snimila ova je posljednja za Burberry. I njezin stariji brat, 19-godišnji Rafferty također uspješno korača modnim pistama. Mama Sadie Frost, nekadašnja je glumica, sada dizajnerica koja prijateljuje s mnogim slavnim britanskim modelima i dizajnerima zasigurno je ohrabrila svoju djecu u naumu da se okušaju u svijetu mode.