NE KRIJE SREĆU

Kći Roda Stewarta i snaha Hrvatica rodile sinove u samo par dana razlike

15.05.2023 u 10:23

Bionic
Reading

Svibanj 2023. zasigurno će dobro zapamtiti slavni glazbenik Rod Stewart kojem su snaha Nicole Artukovich, kao i kći Ruby Stewart u razmaku od samo par dana rodile unučad

Uz fotografiju tek rođene bebe, novopečena i ponosna majka napisala je tek puno ime - Louie Mark Roderick Stewart. Riječ je o prvom sinu kojeg su 13. svibnja dobili sin Roda Stewarta, Liam Stewart i njegova zaručnica, Hrvatica Nicole Artukovich.

Sreću nije krila ni ponosna baka, bivša supruga Roda Stewarta i supermodel Rachel Hunter koja je ispod objavljene fotografije napisala kako ne može dočekati trenutak da upozna svoje unuče, a ispod njezinog komentara ostavljen je i odgovor, u kojoj jedna Hrvatica čestita i naziva je 'bakom'.

Na profilu ponosnog oca Liama Stewarta oglasila se pak sadašnja supruga Roda Stewarta, Penny Lancaster, koja isto ne krije sreću zbog rođenja malenog dječaka koji je, kako je Liam napisao, američkog, britanskog, hrvatskog i novozelandskog porijekla.

A samo nekoliko dani ranije, Rod Stewart nazdravljao je za još jedno unuče, koje mu je podarila kći Ruby Stewart. Pjevačica i manekenka sina Otisa Stewarta Kalicka dobila je sa zaručnikom Jakeom Kalicom, no sretnu vijest s javnosti su podijelili tek na Majčin dan, kada su se prve emocije i dojmovi slegli.

Inače, svoju prvu unuku, danas 11-godišnju Delilah, Stewartu je podarila kći Kimberly Stewart u vezi s glumcem Benicijem Del Torom.

  • +4
Nicole Artukovich i Liam Stewart u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL