LIAM STEWART

Sve je spremno za bebu: Sin Roda Stewarta i Hrvatica Nicole 'odradili' i baby shower

25.04.2023 u 12:08

Bionic
Reading

U siječnju ove godine Hrvatica Nicole Artukovich i hokejaš i sin Roda Stewarta objavili su sretnu vijest da očekuju prvo zajedničko dijete, a da odbrojavaju sitno do bebinog rođenja govori i baby shower koji su priredili za obitelj i prijatelje

'Naš maleni dječak je tako blagoslovljen. Imamo najdivniju i najbolju obitelj i prijatelje... Hvala mojoj najboljoj prijateljici Chanelle i mojim sestrama što su nam priuštile dan za pamćenje i mojoj mami što je bila najbolji domaćin. Volimo vas sve, baš kao i one koji nisu bili s nama, ali su bili u našim mislima.'

Stoji to na Instagram profilu Hrvatice Nicole Artukovich, koja je rođena i odrasla u Americi, i koja je već godinama u vezi sa sinom Roda Stewarta i njegove bivše supruge, legendarne manekenke Rachel Hunter, Liamom Stewartom.

A kao plod višegodišnje ljubavi sada već sitno broje do rođenja prvog sina kojeg će, kako je vidljivo po slikama s baby showera, nazvati Louie.

Za malenog Louia i ponosnu majku Nicole Artukovich, organiziran je, u Americi tradicionalni baby shower, zabava koja se organizira uoči rođenja djeteta i na kojoj se beba i mama daruju.

  • +4
Nicole Artukovich i Liam Stewart u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Podsjetimo, plavokosa ljepotica Nicole, vuče hrvatske korijene te svoja ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Odatle su, otkrila je ranije na Instagramu, njeni baka i djed pobjegli u Ameriku. Nicolein otac, Mark Nickolas Artukovich je u 58. godini života preminuo u studenom 2019. godine nakon što je izgubio borbu s bolesti. Nicole, njegova mezimica, često se prisjeti oca posvećujući mu dirljive objave na Instagramu.

Nicole redovito posjećuje domovinu svojih predaka, osobito Dubrovnik, a ljubav prema Hrvatskoj prenijela je na Liama, ali i na njegovog oca, slavnog glazbenika Roda Stewarta i njegovu suprugu Penny Lancaster.