RUČAK U AUSTRALIJI

Teniske legende na okupu: Nakon dugo vremena u javnosti se pojavila i Iva Majoli

05.02.2020 u 13:02

Bionic
Reading

Ručak u čast tenisača Tonyja Rochea, organiziran 1. veljače u dalekoj Australiji, okupio je na jednom mjestu i neke najveće legende bijelog sporta, a među njima su bili - Goran Ivanišević, Iva Majoli i Jelena Dokić

Todd Woodbridge, Mark Woodforde, Thomas Johansson, Tommy Haas, Mark Philippoussis, Goran Ivanišević, Thomas Muster, Wayne Ferreira, Henri Leconte, Jonas Bjorkman, Mats Wilander, Mansour Bahrami, Fabrice Santoro, Pat Cash, Rennae Stubbs, Iva Majoli, Daniela Hantuchova, Jelena Dokić, Martina Navratilova i Dinara Safina - ekipa je to dobro poznata iz teniskih krugova, koja se ovih dana okupila u Australiji i to na ručku organiziranom upravo za te legende kako bi odali počast Tonyju Rocheu.

Ručak legendi prošao je u dobrom raspoloženju, a sve su to zabilježili i službeni fotografi, zahvaljujući kojima su te fotografije obišle svijet. Tako smo, nakon dugo vremena, u javnosti imali prilike vidjeti nekada najbolju hrvatsku tenisačicu Ivu Majoli.

Isprva sportski odjevena, da bi se potom za ručak presvukla u haljinu i sako, Iva Majoli se družila ponajviše s Jelenom Dokić, ali i Danielom Hantuchovom i Dinarom Safinom, a njihovom se zajedničkom fotografijom pohvalila upravo Jelena Dokić na svom Instagram profilu.

Iva Majoli Izvor: EPA / Autor: SCOTT BARBOUR

Ispod objave, Jeleni je komentar ostavila ruska tenisačica tatarske narodnosti, Dinara Safina, koja je na hrvatskom napisala: 'Ti si moja legenda', a potom je dopisala na engleskom kako se nada da je sve točno napisala.