KAIA GERBER

Ponovno je pala na glumca: Kći Cindy Crawford ne razdvaja se od nove ljubavi

07.03.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Mlada manekenka Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford ponosno je prošetala u društvu novog ljepotana, deset godina starijeg Austina Butlera

Krajem studenog Kaia Gerber završila u jednogodišnju burnu vezu sa zvijezdom 'Kissing Bootha' i 'Euforije' Jacobom Elordijem. Prije toga neslavno je završila i njezina ljubav s problematičnim Peteom Davidsonom.

No, izgleda da 20-godišnja ljepotica teško ostaje imuna na glumački šarm pa je opet pala na mladu holivudsku nadu. Ovoga puta za oko joj je zapeo 30-godišnji Austin Butler s kojim je sunčanu nedjelju provela u Los Felizu.

Kaia Gerber i Austin Butler Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je izgledao vrlo opušteno unatoč sveprisutnim fotoreporterima. Kao i uvijek, zgodna brineta odabrala je sjajan stajling za ovu prigodu. Opuštena haljina na točkice uz pullover oko ramena i dizajnersku torbicu i naočale pokazali su se kao pun pogodak. Uz to je kombinirala crne balerinke, koje će vladati proljetnom modnom scenom.

Njezin novi odabranik očito je veliki džentlmen, pa joj je pri odlasku u automobil prvo otvorio vrata, a potom se uputio na vozačko mjesto.