Zoë Kravitz

Kćer slavnog glazbenika otkrila detalje sa snimanja jednog od najiščekivanijih filmova: 'On nije samo zgodan, već i sjajan glumac'

26.06.2020 u 17:35

Bionic
Reading

Prelijepa Zoë Kravitz, kćer poznatog showbizz para, rokera Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet, koja igra 'Ženu-mačku' u najnovijem filmu o 'Batmanu', ne prestaje hvaliti svog kolegu Roberta Pattinsona

Nekadašnji idol tinejdžerica stekao je mega zvjezdani status zahvaljujući ulozi Edwarda Cullena u filmskom serijalu 'Sumrak saga' s Kristen Stewart, a nakon toga nije nestao već pažljivo gradi karijeru oprezno birajući uloge.

Iako su se mnogi bili skeptični vezano uz angažman zgodnog Britanca kao Batmana u novoj verziji filmske priče o tom superjunaku, čini se da se Pattinson dobro snasao u toj ulozi - barem tako kaže njegova kolegica sa seta Zoë Kravitz.

Ova lijepa Amerikanka koja je doista pokupila najbolje gene svojih roditelja, u tom filmu čija je premijera zakazana za listopad iduće godine glumi Selinu Kyle, odnosno 'Ženu-mačku' nahvalila je Pattinsona.

'On izgleda jako, jako dobro u kostimu Batmana! Kakva čeljust! Ali ne samo to, on je i sjajan glumac. Vrlo je zanimljiv i posve se unio u ulogu. Svi mi imamo jednu viziju kako bi trebao izgledati Bruce Wayne i mislim da se Pattinson savršeno uklapa. Možemo ga zamisliti kao Batmana. Da, i jako dobro mu stoji kostim', rekla je Z. Kravitz. Dodala je i kako je vrlo kreativan i svestran glumac, ukratko savršen za tu ulogu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Mlada je glumica otkrila da su joj pomogli savjeti kolegica koje su već glumile 'Ženu-mačku' u prijašnjim verzijama: Michelle Pfeiffer, Halle Berry i Anne Hathaway.

Otkrila je i kako je odmah bila oduševljena scenarijem.

'Priča je zbilja odlična. Sasvim je jasno prikazano tko je Selina i što želi', rekla je glumica.

Film režira Matt Reeves, zaslužan za dva nastavka filmske franšize 'Planet majmuna'.