tatina princeza

Kćer poznatog nogometaša zaplesala uz ritmove popularnog hita i oduševila fanove

28.07.2017 u 19:53

Bionic
Reading

Nogometaš Ivan Perišić na svom je Instagram profilu objavio dirljiv video kojim je želio uveličati rođendan svoje kćerkice Manuele. Baš kao ni ostatak svijeta, popularnom hitu 'Despacito' nije odoljela niti Perišićeva kćerkica koja je na prve taktove pjesme odmah odlučila zaplesati

Naš poznati reprezentativac i veznjak talijanskog Intera Ivan Perišić svojoj je kćerkici Manueli zaželio sretan rođendan objavom na društvenoj mreži. 28-godišnji nogometaš na svom je Instagram profilu objavio dirljiv video kojim je raznježio svoje obožavatelje.

Malena Manuela danas slavi svoj 3. rođendan, a ponosni tata odlučio je ovjekovječiti ovaj poseban dan videom u kojem njegova princeza pleše uz ritmove popularnog ljetnog hita 'Despacito'.

Ovaj portorikanski hit zaludio je Internet i naše poznate Hrvate koji su osmislili svoje verzije originalne pjesme, a čini se da popularnim ljetnim notama ne može odoljeti ni malena Manuela koja se na prve taktove počela zadovoljno ljuljati u svojoj autosjedalici.

'Ljubavi moja sritan ti rođendan. Voli te tata najviše na svitu', napisao je splitski nogometaš ispod videa, a Perišićevi fanovi pridružili su se čestitkama za Manuelu.