KAKAV GLAS

Kćer Jennifer Lopez ima nevjerojatan vokal i mogla bi krenuti maminim stopama

14.05.2019 u 23:04

Bionic
Reading

Jedanaestogodišnja Emma, koju je Jennifer Lopez dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem pokazala je nevjerojatan talent za pjevanje koji je očito nasljedila od svojih slavnih roditelja

Slavna pjevačica podijelila je na Youtube kanalu video sa svojih proba pjesme 'Medicine' koju je nedavno premijerno izvela uživo.

U jednom trenutku Latino divu je tijekom uvježbavanja vokala svojim iznenadnim posjetom razveselila jedanaestogodišnja Emma koju majka nagovara da otpjeva pjesmu Alicie Keys 'If I Ain’t Got You'.

Uz pratnju klavira malena je Emma pokazala svu raskoš nevjerojatnog vokalnog talenta, a ponosna mama Jennifer, koja se na trenutke priključila svojim vokalom, zaključuje da bi je mogla uključiti na svoju predstojeću turneju.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Jennifer naime ovoga ljeta očekuje turneja 'It’s My Party: The Live Celebration' kojom će obilježiti i pedeseti rođendan u srpnju.

Za Grammyja nominirana pjevačica svoju karijeru u šoubiznisu započela je kao plesačica, potom se okušala u glumi i na koncu etablirala kao uspješna pjevačica 1999. godine, otkada je objavila osam studijskih albuma.

Pjevačica je već govorila o talentiranosti svojih blizanaca i smislu za šoubiznis, rekavši kako im neće biti prepreka ako požele ići tim putem, ali da će kao i njezina majka inzistirati da se prvo školuju i odluku kojim će putem krenuti donesu kad odrastu.

'Ne želim ih vidjeti u poslu u mladoj dobi', odriješita je bila Jennifer.

  • +8
Jennifer Lopez novi spot 'Medicine' Izvor: Profimedia / Autor: N.N.