SLAVNI GLAZBENIK

Reakcija bivšeg supruga sve je iznenadila: Evo kako Marc Anthony komentira zaruke Jennifer Lopez

16.04.2019 u 22:54

Bionic
Reading

Pjevačica Jennifer Lopez s glazbenikom i producentom Marcom Anthonyjem u braku je provela dugih sedam godina, tijekom kojih su postali roditelji blizanaca Maximilliana i Emme. Iako su ostali u sjajnim odnosima i nakon razvoda, reakcija slavnog glazbenika na ponovne zaruke J.Lo mnoge je iznenadila

Prijatelji, obitelj i djeca latino dive Jennifer Lopez oduševljeni su njezinim ljubavnim odabirom i novim zaručnikom Alexom Rodriguezom, no strane medije zanimalo je kako na sve to gleda njezin bivši suprug Marc Anthony.

Glazbeni producent i pjevač koji je u braku s Jennifer proveo sedam godina, za magazin Us Weekly je kazao: 'Naravno da sam sretan zbog nje.'

Jennifer Lopez i Marc Anthony Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Time je osim toga dokazao da su svi napisi o dobrim odnosima bivših supružnika zaista istiniti.

Podsjetimo, Anthony i Lopez je svoju strastvenu vezu okrunio brakom 2004., i to samo nekoliko dana nakon što se Anthony razveo od bivše žene Dayanare Torres. Mnogi su bili u šoku, ali Jennifer i Marc djelovali su zaljubljeno do ušiju. Vjenčanje je održano u njihovoj vili na Beverly Hillsu pred tek 40 gostiju.

Četiri godine poslije dočekali su i prinovu. Na svijet su došli blizanci Maximillian i Emma. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, paru je išlo jednako dobro na privatnom i na poslovnom polju, ali onda se velika ljubav ugasila. Potvrda da se razvode stigla je 2011., nakon sedam godina braka, ujedno njezina najduljeg dotad. Par je i poslije razvoda ostao u dobrim odnosima te danas zajedno odgajaju svoje blizance.

  • +2
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia