NIJE KRILA EMOCIJE

Jennifer Lopez otkrila tužnu priču o haljini s modne zabave godine

08.05.2019 u 17:15

Bionic
Reading

Poput brojnih zvijezda s A-liste, latino diva J.Lo također nije željela propustiti novo izdanje bala Met Gala koje se tradicionalno održava prvog ponedjeljka u svibnju

U pratnji zaručnika, bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, Jennifer je javnost ponovno uspjela očarati izgledom na crvenom tepihu njujorškog muzeja Metropolitan, a ovogodišnje izdanje na Met Gali uspjelo ju je posebno dirnuti.

Kako otkriva, ona i njezin tim nisu mogli prestati plakati tijekom prvog isprobavanja raskošne, kristalne kreacije s potpisom modne kuće Versace.

Latino diva jako je teško podnijela činjenicu da mora isprobati haljinu ukrašeno Swarovski kristalima s obzirom da je njezin dizajner Luigi Massi prošli mjesec iznenada preminuo od srčanog udara u 53. godini života.

U videu koji prikazuje njezine pripreme za novo izdanje bala Met Gala, Jennifer je izjavila kako joj je iznimno teško bilo nositi se s činjenicom da mora isprobati haljinu na kojoj je Massi vrijedno radio prije smrti, no njezino nošenje istovremeno vidi kao 'proslavu njegovog rada'.

Kako otkriva spomenuti video, Jennifer se uoči dolaska na crveni tepih pripremala sedam sati, a da njezina kreacija bude spremna za veliku večer trebalo je proći 50 dana s Luigijem koji je većinu vremena proveo na njezinoj izradi.

My Met Gala 2019 | Dedicated to Luigi Massi Izvor: Društvene mreže / Autor: Jennifer Lopez

Dizajner Luigi Massi zaslužan je za prepoznatljivu i danas kultnu zelenu haljinu modne kuće Versace koju je Jennifer nosila 2000. godine na dodjeli glazbenih nagrada Grammy, a nedavno je otkrila kako je razmišljala da ju ne nosi na crvenom tepihu.

Kultnu haljinu s potpisom Versace, J.Lo danas smatra svojim 'najvećim modnim trenutkom' a stvorena je svega par dana uoči tadašnje dodjele nagrada Grammy.

ZAJEDNO U SVEMU

Nježnosti na crvenom tepihu: Slavni parovi nikada nisu izgledali sretnije

Pogledaj galeriju