dobio tešku dijagnozu

Kćer Brucea Willisa u teškom emotivnom stanju ganula fanove dirljivom porukom

17.02.2023 u 20:35

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac Bruce Willis dobio je tešku dijagnozu bolesti frontotemporalne demencije, a na svoj podršci fanova zahvalila se njegova kćer Scout koja nije skrivala da se i sama nalazi u vrlo teškom emotivnom stanju

Kćer Brucea Willisa, Scout Willis, obratila se očevim fanovima putem Instagramom s dirljivom porukom zahvalnosti na brojnim porukama podrške koje svakodnevno stižu na adresu glumca kojem je dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

Scout se fanovima obratila putem storyja u kojem je podijelila osjećaj preplavljenosti emocijama s vidljivim suzama u očima.

'Osjećam se emocionalno umorno i malo preplavljen svime što se događa, ali sam i zadivljena ljubavlju koju toliko ljudi ima prema mom ocu', napisala je 31-godišnjakinja.

Na njen Instagram story ubrzo su se nadovezale i njene sestre, 34-godišnja Rumer i 29-godišnja Talullah.

'Slažem se sa Scout, osjećam veliku ljubav prema našem 'čovjeku' i našoj obitelji', napisala je najmlađa kćer 67-godišnjeg Brucea Willisa, dok se Rumer nadovezala kratkom porukom:

'I ja se slažem s vama. Iznimno sam zahvalna i zadivljena ljubavlju prema našem tati.'

Podsjetimo, slavni glumac bio je prisiljen povući se u mirovinu prošle godine nakon što je dobio tešku dijagnozu afaziju, a jučer je njegova obitelj u priopćenju objavila kako je stigla i nova, još gora dijagnoza frontotemporalna demencije.

Riječ je o stanju koje pogađa područja koje uzrokuju probleme s govorom, emocionalne probleme i promjene u osobnosti. Javnosti se obratila njegova bivša supruga Demi Moore koja je pojasnila o čemu je riječ, ne skrivajući olakšanje što je obitelj barem saznala s čime se mora nositi.

  • +8
Demi Moore i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: Omar TORRES / AFP / Profimedia

'Otkako smo objavili u proljeće 2022. da je Bruceu dijagnosticirana afazija, njegovo je stanje napredovala i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu', napisala je glumica na Instagramu.