20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj

Kawasaki 3P, u subotu, 28. rujna u Tvornici kulture

26.07.2019 u 11:24

Bionic
Reading

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 28. rujna koncert u Tvornici kulture, a bit će to dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Miljenici zagrebačke publike Kawasaki 3P bend su koji postoji već 25 godina, a i dalje je jedan od najboljih domaćih live bendova čiji se koncerti rasprodaju i publika ih uvijek željno iščekuje. Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom.

Izvor: Društvene mreže

Ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a, a četvrt stoljeća staža izrodio je neke od najvećih hitova karijere koji su ih učinili jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja. U Tvornici će se slušati sve od “Antonije”, “Puta madre” i “3 Problema” preko “Snifa san glu”, “Niskarastaman” i “Kristin” do “Kak si, pa tak”, “Ni da ni ne” i “Loš, zao”.

Antologijski debi “Kawasaki 3P”, megauspješni“Idu Bugari” i bestseller “Goli zbog pasa” albumi su i ključni momenti karijere, a svemu tome je dodano live CD/DVD izdanje ”25 godina x Teatra &TD” kojim su proslavili 25. rođendan. Nastalo prilikom dvostrukog rođendanskog koncerta u kazalištu Teatar &td, izdanje sadrži 12 pjesama i 22 videa. Kawasaki 3P tako su još jednom dokazali da ne podbacuju uživo i spremni su za još puno kilometraža i staža, a bend koji s punim pravom slovi za jedan od najautentičnijih na regionalnog sceni donosi svoju energiju u Tvornicu 28. rujna.

Ulaznice su u prodaji po 70 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn. Organizator koncerta je Tvornica kulture.