BEZ IJEDNOG DOKAZA

Kate Middleton pokrenula teorije: Svi se pitaju kako je neopaženo napustila bolnicu

03.02.2024 u 12:57

Bionic
Reading

Princeza od Walesa napustila je londonsku kliniku isti dan kada i kralj Charles, kojeg je snimilo više od dvadeset fotografa

Princeza od Walesa primljena je u bolnicu na planiranu operaciju abdomena 16. siječnja, nakon čega je uslijedilo gotovo dva tjedna bolničkog oporavka. U ime Kate, Kensingtonska palača u priopćenju za javnost zamolila je za privatnost.

Najveće svjetske zvijezde, pa tako i članovi kraljevske obitelji, nalaze razne načine da pobjegnu ispod radara znatiželjnim očima javnosti.

U slučaju Kate korišten je jednostavan ali učinkovit prilikom prebačaja iz bolnice u Adelaide Cottage u Windsoru. Nakon što je provela 13 dana u bolnici, Kate je nesumnjivo bila uzbuđena što se vraća u udobnost doma i svojoj djeci - princu Georgeu, princezi Charlotte i princu Louisu - koji je nisu mogli posjetiti u bolnici.

Hospitalizacija princeze od Walesa bila je obavijena velom tajne otkako je Kensingtonska palača objavila da je prije više od dva tjedna primljena u Londonsku kliniku na 'planiranu operaciju'.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Tijekom njezina 14-dnevnog boravka u privatnoj bolnici pojavila se samo jedna fotografija posjeta princa od Walesa – što je u oštroj suprotnosti s mnogo puta kada je kraljica Camilla snimljena tijekom trodnevnog boravka kralja Charlesa u istoj medicinskoj ustanovi.

I Kate i njezin svekar otpušteni su istog dana. I dok je izlazak kralja Charlesa snimilo preko 20 fotografa i filmskih kamera, Kate nije ulovila niti jedna.

O tome kako je Kate neopaženo napustila bolnicu u podcast emisiji ' A Right Royal' progovorio je kraljevski fotograf James Whatling, koji je istog dana bio u Londonskoj klinici kako bi snimio izlazak kralja Charlesa.

U novoj epizodi Whaitling je istaknuo kako je Kate vrlo vjerojatno napustila bolnicu u običnom automobilu i na taj način izbjegla vojsku fotoreportera.

U međuvremenu, njezina osobna asistentica Natasha Archer - koja je bila jedina članica Kateina tima koja je fotografirana na dan odlaska - također je snimljena za volanom drugog automobila, prevozeći nekoliko cvijeća, biljaka i vrećica s darovima. Pojediji sugeriraju da je možda ležala nisko (metaforički) u stražnjem dijelu automobila svoje osobne asistentice Natashe Archer.

'Sve što su stvarno trebali učiniti bilo je staviti princezu od Walesa u automobil koji nije bio baš prepoznatljiv kao kraljevski', teorija je fotografa Jamesa Whatlinga o tome kako se Kate iskrala iz bolnice.

Bez obzira na razlog njezinog tajnog bijega - koji je sav razuman - praktičnost da se neprimijećeno isklizne iz bolnice, u njezinom slučaju, je izazovna.