osvježeni podaci

Nova iznenađenja na web stranici princa Williama i Kate Middleton

02.02.2024 u 10:30

Bionic
Reading

Službene stranice kraljevske obitelji osvježene su novim podacima, a tako i fotografije i podaci o princu Williamu i njegovoj obitelji

Iako je Kate Middleton na oporavku od operacije koja je prekrivena velom tajne, ljudi koji brinu o njezinom imidžu ne odmaraju te su službene stranice princa i princeze od Walesa ažurirane novim fotografijama i informacijama.

Tako su se na ažuriranim stranicama našle fotografije snimljene u posljednjih godinu dana koje pokazuju članove kraljevske obitelji kako obavljaju svoje dužnosti.

Naslovna fotografija princa Williama sada je ona slikana na pozornici tijekom krunidbenog koncerta održanog na tlu dvorca Windsor dan nakon povijesne krunidbe kralja Charlesa u svibnju 2023., gdje je održao poseban govor posvećen svom ocu.

moćnici na okupu

Pogledajte tko je sve došao na krunidbu u London

Pogledaj galeriju

Profil Kate Middleton osvježen je njezinom nasmiješenom fotografijom snimljenom u Cardiffu u Walesu u listopadu.

Osim profila Williama i Kate, osvježeni su i profili njihove djece pa su tako biografske fotografije sada slike objavljene za povodom njihovih rođendana u 2023. godini. Službeni kraljevski životopisi princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa puno su kraći od životopisa njihovih roditelja, a svaki sadržava kratke podatke o rođenju, punim imenima i krštenjima.

na božićnom koncertu

Prinčevi George i Louis te preslatka princeza Charlotte opet ukrali svu pozornost

Pogledaj galeriju