nije htjela

Kate Middleton morala razočarati dječaka: Davanje autograma nije dozvoljeno

24.05.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Ponedjeljak popodne Kate Middleton provela je na izložbi cvijeća i dječjem pikniku u Londonu, a tamo se družila s djecom koja su ju ispitivala različita pitanja o njezinoj tituli i poslu. Otkrila im je i jednu aktivnost koju ne smije raditi, što je neke i razočaralo

Odjevena u ružičastu haljinu Kate Middleton provela je dan na pikniku posjetivši izložbu cvijeća u Chelseaju za inauguracijski Dječji piknik u Londonu. Nasmiješena i dobrog raspoloženja princeza je sjedila s posjetiteljima na dekici provodeći zajedničko vrijeme u razgovoru, no na jedan zahtjev grupice mališana nije mogla odgovoriti.

Veseli školarci koji su provodili vrijeme s omiljenom princezom u jednom su trenutku zatražili njezin autogram, no princeza od Walesa morala je odbiti.

'Zovem se Catherine. Ne smijem se potpisati, to je jedno od pravila', objasnila je jednom dječaku zašto mora odbiti njegovu molbu. Ipak, godine provedene na dužnosti i iskustvo odgoja vlastite djece naučili su Kate da svaku situaciju okrene na nešto pozitivno: 'Ne znam napisati svoje ime, ali mogu crtati', rekla je kako bi ih utješila.

Tako je Kate nacrtala jedan cvijet za 7-godišnju djevojčicu, stablo za drugog učenika i jezerce okruženo biljkama za treće dijete.

Članovima kraljevske obitelji nije dopušteno davati autograme kako bi se spriječio niz rizičnih situacija poput krivotvorenja njihovih potpisa. Kralj Charles prekršio je pravilo 2010. godine kada je jednoj od žrtava poplava potpisao autogram napisavši: 'Charles, 2010'

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Osim toga, princeza je odgovorila i na pitanje koje zanima sve djevojčice svijeta, a to je kako je to biti princeza. 'Moraš jako naporno raditi, no najbolja stvar u svemu je što možeš upoznati divnu djecu poput tebe. Pomažu ljudima u zemlji i brinu o svima', opisala je svoje iskustvo.