nakon smrti KRALJICE

Kate Middleton i princ William naslijedili su 'tajno imanje' koje su obožavali kralj Charles III i Camilla

05.10.2022 u 21:09

Bionic
Reading

Princ William i njegova supruga Kate, princeza od Walesa, nakon smrti kraljice Elizabete II naslijedili su dom u ruralnom dijelu Walesa. Nalazi se na prostranom imanju Llwynywermod na periferiji Myddfaija

Imanje od 192 hektara kupio je kralj Charles III prije 15 godina. Na tom 'tajnom' imanju boravili su nakon smrti njegova oca Philipa u travnju 2021. godine, a na njemu se nalaze tri objekta, staja i glavna kuća.

Prema pisanju Mirrora, kralj Charles III je proveo 40 godina u potrazi za savršenim seoskim utočištem prije nego što se nastanio na Llwynywermodu, čiji se pojedini dijelovi mogu rezervirati odmor za obitelji ili parove. Mještani kažu da bi se Charles znao družili s mještanima te da su on i Camilla sudjelovali na crkvenim službama nedjeljom, kao i da je donirao nagrade za lokalne tombole, pa čak i službeno otvorio seosku vijećnicu.

  • +8
Imanje Llwynywermod Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada imanje pripada Williamu i Kate, a i oni su povezani s Walesom. Par je živio tri godine u Angleseyju u sjevernom Walesu kada je William bio stacioniran na tom području kao pilot helikoptera za potragu i spašavanje Kraljevskih zračnih snaga između 2010. i 2013. - važnih godine za Williama i Kate, jer su se tada zaručili, a vjenčali su se 2011. godine. Prvo dijete, princa Georgea, dobili su 2013. godine.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

[FOTO] Uglednici na sprovodu: Odmah iza Brigitte i Emmanuela Macrona u Westminstersku opatiju ušetao i bračni par Milanović

Pogledaj galeriju