rođendanski portret

Zašto su Kate Middleton i princ William dulje nego inače čekali s objavom fotografije princa Louisa?

23.04.2024 u 20:13

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa objavili novi portret svog najmlađeg sina, princa Louisa povodom njegovog šestog rođendana, no mnogima nije promaknuo jedan detalj – vrijeme objave rođendanske čestitke

Kate Middleton i princ William nisu slijedili svoj uobičajeni protokol kada je riječ o posljednjem rođendanskom portretu princa Louisa. Naime, princ Louis je 23. travnja napunio 6 godina, a princ i princeza od Walesa podijelili su novi portret svog najmlađeg sina na njegov pravi rođendan. No, tijekom prošlih godina princ William i princeza Kate tradicionalno su objavljivali rođendanske portrete dan prije velikog dana, odnosno dan prije rođendana princa Louisa, kao i njegovu braću i sestre, princa Georgea i princezu Charlotte.

Podrazumijeva se da se odgoda odnosila na želju za privatnošću nakon što je princeza od Walesa 22. ožujka objavila da se liječi od raka. A tada je u izjavi jasno to i istaknula. 'Nadamo se da ćete razumjeti da nam kao obitelji sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok ja završim svoje liječenje', rekla je princeza Kate u videu snimljenom u vrtu Windsora.

Kako je tada rekla, ona i princ William uzeli vremena da sve objasne' princu Georgeu (10), princezi Charlotte (8) i princu Louisu 'na način koji je njima prikladan i kako bi ih uvjerili da će biti u redu.'

I ovog puta princeza Kate stala je iza fotoobjektiva te je upravo ona bila fotografkinja povodom šestog rođendanskog portreta princa Louisa, koji je, kako piše magazin People, snimljen u Windsoru tijekom posljednjih nekoliko dana. 'Sretan 6. rođendan, prinče Louis! Hvala vam na svim lijepim željama danas', glasio je opis fotografije podijeljene na društvenim mrežama kraljevskog para.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Inače, Kate ima hobi pečenja domaćih rođendanskih kolača, a tradicija je i da princ i princeza od Walesa svake godine povodom rođendana objave novi portret (ili portrete) svoje djece, još od vremena kada je princ George bio beba. Rođendanski portret princa Louisa označio je prvu službenu fotografiju koju je kraljevski par objavio od skandala s fotografijom na kojoj princeza Kate pozira s djecom povodom Majčinog dana u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  • +9
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia