TRADICIJA JE VAŽNA

Ovo su svi s nestrpljenjem čekali: Stigla je nova fotka neodoljivog princa Louisa

23.04.2024 u 13:38

Bionic
Reading

Baš kao što je to bio slučaj i do sada, Kate Middleton se i u bolesti nije željela odreći toliko drage joj tradicije da za rođendane svoje troje djece sama snimi njihove portrete

Iako su dosadašnjih godina portreti princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa stizali do javnosti u ranim jutarnjim satima na dan njihovih rođendana, ove godine morali smo čekati malo duže.

Očito želeći ostaviti obožavatelje u slatkom iščekivanju, na Instagram profilu princa i princeze od Walesa rođendanska čestitka stigla je iza podneva. Kensingtonska palača objavila je najnoviji portret princa Louisa povodom njegovom 6. rođendana i potpisala autora iste - Kate Middleton.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Time je Kate pokazala da se i dalje drži toliko joj važne tradicije, kao i da je bolest nije spriječila u obavljanju onoga što voli. 'Sretan 6. rođendan princu Louisu', stoji pored fotografije na kojoj nestašni Louis leži bosonog i nasmijan na travi, odjeven u tamnoplave hlače i košulju na kockice.

U manje od 20 minuta fotografija je dobila gotovo 60 tisuća lajkova i više od tisuću dobrih želja u komentarima. Šesti rođendan malenog princa barem će malo ostaviti po strani sve probleme koji su zadesili Walesove.

  • +9
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Kate Middleton, koja je zasigurno oslabljena zbog preventivne kemoterapije kojoj se podvrgnula zbog karcinoma, danas će misliti samo na svog najmlađeg sina i fokusirati se da mu ugodi.