SVE JE DRUGAČIJE

Kako je teška dijagnoza zauvijek promijenila odnos Kate i Williama

23.04.2024 u 17:21

Bionic
Reading

Krajem ovog mjeseca princ i princeza od Walesa proslavit će 13. godišnjicu braka, a iako mnogi tu brojku smatraju nesretnom, ima i onih koji misle da će ih upravo ta 'ključna godina' još više zbližiti

Mnogi se još uvijek jasno sjećaju tog 29. travnja 2011. godine, kada su se pred članovima obitelji i odabranim uzvanicima, okupljenim mnoštvom, ali i milijunima ljudi diljem svijeta, koji su sve pratili putem malih ekrana, na vječnu ljubav zakleli princ William i Kate Middleton.

Ona 'u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti' kod njih se pokazala kao ključna u 12. godini braka, kada je princezi od Walesa dijagnosticiran karcinom, zbog čega se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Idućeg ponedjeljka Kate i William će obilježiti 13. godišnjicu braka, a ona će za njih biti itekako izazovna, ponajviše zbog zdravstvenih problema koji su je zadesili.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

A upravo su im ti problemi ponajviše pomogli da ojačaju svoju vezu i odnos te se zajedno suoče s najvećim izazovom koji je život postavio pred njih, no iz svega toga bi, po mišljenju Roberta Jobsona, novinara dobro upućenog u odnose u kraljevskoj obitelji, trebali izaći još jači.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

'Njihova nadolazeća godišnjica svjedočanstvo je ne samo njihove ljubavi, već i njihovog jedinstva. Siguran sam da su usponi i padovi koje su zajedno prebrodili zacementirali njihovu vezu, koja je sada nepokolebljiva, a njihova snaga leži upravo u tome što su zajedno', tvrdi Jobson te dodaje da su posljednji mjeseci za njih bili izuzetno teški, osobito u trenucima u kojima su trebali sve o ozbiljnosti njezine dijagnoze otkriti djeci.

'Neupitno je to da je William sve ovo vrijeme bio Catherineina stijena. On je konstanta u njezinom životu, a ona je u njegovom srcu', ističe Jobson.