louisov rođendan

Kate Middleton konačno ima razloga za sreću: U kući vlada slavljeničko raspoloženje

23.04.2024 u 09:56

Bionic
Reading

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton slavi šesti rođendan! Slavljeničko okruženje ove je godine nešto drugačije te obilježeno prekidom tradicije, no to ne znači da je proslava izostala

Najmlađeg sina princa Williama i Kate Middleton rođenog u Londonu 23. travnja 2018. često se naziva obiteljskim miljenikom zbog vrckave prirode i običaja da na svim tim svečanim događajima napravi neku grimasu kojom pokaže kako mu je čitav kraljevski protokol nekako dosadan i naporan. Od zijevanja do plesanja, princ Louis zna kako zabaviti masu, a zabave sigurno neće nedostajati ni danas.

Iako je okruženje nešto drugačije od uobičajenog, rođendan miljenika bit će prvo veliko veselje za njegovu majku koja se bori s karcinomom koji joj je otkriven u veljači.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Iako točni detalji proslave nisu poznati, zna se kako obitelj većinu vremena provodi u obiteljskom odmaralištu u Sandringhamu, a tijekom trajanja školskog semestra borave u svom domu u Windsoru kako bi djeca bila bliže školi Lambrook koju pohađaju.

Kate Middleton oporavlja se od liječenja te nije poznato je li dovoljno snažna za boravak u kuhinji, no zna se da je nekoć običavala pripremati vesele rođendanske proslave svojoj djeci. Godine 2019. otkrila je da samostalno peče rođendanske torte te da je to već postala obiteljska tradicija: 'Volim raditi torte. Postala je pomalo tradicija da ostajem budna do ponoći sa smiješnim količinama smjese za kolače i glazure, a napravim ih previše. Ali volim to', rekla je kuharici Marry Berry u božićnom specijalu na BBC-u.

U AKCIJI

Princ Louis ne prestaje oduševljavati: Pogledajte kako je s obitelji proveo dan u igri

Pogledaj galeriju

6-godišnjeg Louisa posljednji smo put vidjeli za Božić kad je s obitelji sudjelovao u procesiji na tradicionalnoj božićnoj misi u Sandringhamu, a onda se povukao, kao i njegovi stariji brat i sestra.

Iako je prijašnjih godina običavala objavljivati fotografije dječaka na Instagramu, Kate Middleton odustala je od tradicije uz pomoć koje su pratitelji mogli slijediti razvoj dječaka koji je četvrti u redu za nasljeđivanje trona monarhije.

Odustajanje od tradicije i ne čudi nakon velikog skandala s fotografijom objavljenom povodom Majčinog dana kada je Kate 'uhvaćena' u fotošopiranju: 'Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Željela bih se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili', objasnila je tada Kate.

  • +9
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia