OBRATILA SE JAVNOSTI

Katarina Mamić: 'Neopisiv je ovaj osjećaj, biti Miss World Croatia, pa zar to nije san svake djevojčice?’

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/Instagram

Nakon što je u subotu pobijedila na natjecanju ljepote održanom na Lošinju, Katarina Mamić obratila se naciji i opisala kako se osjeća kao nova Miss Hrvatske

‘Dragi svi, neopisiv je ovaj osjećaj, biti Miss World Croatia, pa zar to nije san svake djevojčice? Upravo taj san ispunila sam jučer, pomoću najveće podrške na svijetu, moje obitelji i mojih prijatelja! Hvala svima. Posebno hvala našoj Tihani Harapin Zalepugin koja nas je svaki dan pripremala do kasnih sati i zbog koje je sami izbor izgledao tako magično i bez greške! Također, veliko hvala dizajnerima na predivnim kreacijama koje sam imala priliku nositi ovih dana i na samom Izboru. Počašćena sam što sam upravo ja od stotina djevojaka okrunjena titulom Miss World Croatia 2019.’, započela je svoje prvo obraćanje javnosti nova misica.

22-godišnja Katarina Mamić, studentica novinarstva koja se u slobodno vrijeme bavi modelingom potom je otkrila kako planira promovirati našu zemlju na svjetskom izboru ljepote koji se održava u Londonu.

Katarina Mamić

Katarina Mamić

Izvor: Promo fotografije / Autor: BORIS MATAKOVIC

‘Kao Miss Hrvatske, želim i osjećam se odgovornom govoriti o osjetljivim pitanjima društva te podupirati humanitarne i društveno odgovorne inicijative u okviru hrvatskih granica, a izvan granica Lijepe Naše, promovirati Hrvatsku u što boljem svijetlu te promovirati Hrvatsku kao uspješnu naciju u mnogim poljima - sportu, tehnologiji i znanosti, pa i ljepoti’, nadalje je napisala lijepa brineta.

View this post on Instagram

👑 Dragi svi, neopisiv je ovaj osjećaj, biti Miss World Croatia, pa zar to nije san svake djevojčice? Upravo taj san ispunila sam jučer, pomoću najveće podrške na svijetu, moje obitelji i mojih prijatelja! Hvala svima, a posebice direkciji @missworldcroatia te pokroviteljima izbora - (@mueller_hrvatska , @essence_cosmetics , @ziaja_hrvatska , @profokus , @studiomarcela , @prahir_zlatarnice, @mbs_centar, @autowill1971 i drugima.) Posebno hvala našoj @tihanaharapinzalepugin koja nas je svaki dan pripremala do kasnih sati i zbog koje je sami izbor izgledao tako magično i bez greške! Također, veliko hvala dizajnerima na predivnim kreacijama koje sam imala priliku nositi ovih dana i na samom Izboru @ivicaskoko , @bitemystyle1, @dzemiladiliberovic.❤️ Počašćena sam što sam upravo ja od stotina djevojaka okrunjena titulom Miss World Croatia 2019. Kao Miss Hrvatske, želim i osjećam se odgovornom govoriti o osjetljivim pitanjima društva te podupirati humanitarne i društveno odgovorne inicijative u okviru hrvatskih granica, a izvan granica Lijepe Naše, promovirati Hrvatsku u što boljem svijetlu te promovirati Hrvatsku kao uspješnu naciju u mnogim poljima - sportu, tehnologiji i znanosti, pa i ljepoti. Svima želim poručiti još jednom veliko hvala te da ne posustaju od svojih snova, život će vas rušiti, postavljati mnoga pitanja i stavljati pred vas teške odabire, ali vjera u vas same i svoje sposobnosti je ona koja će vas držati te navesti da pronađete u vama ono najbolje. Svi imamo određenu ulogu u društvu, zato pozivam sve da ga učinimo što boljim mjestom za svakog od nas! Vaša Miss World Croatia 2019., Katarina Mamić.

A post shared by Katarina Mamić (@mamic.katarina) on

Vrijedna studentica koja je pobijedila u konkurenciji između još 14 ljepotica osjećala je potrebu svojim pratiteljima poručiti i:

‘Svima želim poručiti još jednom veliko hvala te da ne posustaju od svojih snova, život će vas rušiti, postavljati mnoga pitanja i stavljati pred vas teške odabire, ali vjera u vas same i svoje sposobnosti je ona koja će vas držati te navesti da pronađete u vama ono najbolje. Svi imamo određenu ulogu u društvu, zato pozivam sve da ga učinimo što boljim mjestom za svakog od nas! Vaša Miss World Croatia 2019. Katarina Mamić.

View this post on Instagram

@peanutbuttermagazine 🌟 @nemanjagasic 📸❣️

A post shared by Katarina Mamić (@mamic.katarina) on

Katarina Mamić

Katarina Mamić

Izvor: Promo fotografije / Autor: BORIS MATAKOVIC

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!