IZA LARINIH LEĐA

Karmen i Nikša u strastvenom zagrljaju

26.03.2012 u 15:58

Bionic
Reading

Dok je Lara shrvana zbog toga što se mora boriti za skrbništvo na svojim sinom Zlajom, Karmen će vidjeti što će u budućnosti biti s Nikšom

Dok se lijepa Lara bori za skrbništvo nad svojim sinom Zlajom, njezina će prijateljica Karmen doživjeti potresne vizije. Proročica će tako predvidjeti velike događaje koji će utjecati na njezin život.

Nakon što se ponovno razočara u Alena koji je odlučio obnoviti bračne zavjete s Vjerom, Karmen će doživjeti potresnu viziju u kojoj je Larin život u opasnosti. Karmen će u svojoj viziji vidjeti i strastveni poljubac s Larinim suprugom Nikšom.

Gledatelji će početkom travnja upoznati i Karmeninu mentoricu, tajanstvenu Almu koju tumači glumica Nada Rocco. Alma je žena misterioznog izgleda.

Sa svojim prijateljima, Romima, živjela je u Bugarskoj, Rumunjskoj i Srbiji. Oni i dalje putuju, no ostali su bez svoje Karmen, koja je upravo s tom družinom iskusila nomadski način života. Mlada Karmen je od Alme naučila vjerovati svojoj intuiciji, a pod njezinim vodstvom je naučila vidjeti budućnost.