ruka gore!

Ana, Matija, Mirta: Poznate Hrvatice ‘otkrile’ Italiju i novu pozu za fotkanje

29.05.2023 u 21:44

Bionic
Reading

Mnogi su ovaj produženi vikend iskoristili za putovanja, a tako su i Ana Radišić, Matija Vuica i Mirta Šurjak odlučile posjetiti Italiju i uživati u popularnom 'dolce far niente'. Vrijeme su ispunile za istraživanje talijanskih gradića, ali i fotkanje za Instagram

Produženi vikend mnogi su iskoristili za putovanja. Neki su otputovali na jug, kao što je na primjer Marijana Batinić s obitelji odlučila istražiti Makarsku, a neki su otišli korak dalje. Poznate su Hrvatice iskoristile par sunčanih slobodnih dana za putovanje u Italiju, a sve su pokazale i na Instagramu.

Ana Radišić i Mirta Šurjak za odmor su odabrale Veneciju, dok je Matija Vuica napravila još par koraka i zaustavila se u Veroni.

Radišić se odlučila za pravi ženski vikend u društvu prijateljica, a u objavi njezini pratitelji mogu vidjeti da su dane ispunile smijehom i dobrom zabavom. S prijateljicama je Ana blistala od sreće, a odmor joj itekako prija. Nakon sudjelovanja u showu 'Zvijezde pjevaju' i kreiranja vlastitog podcasta u kojem svaki tjedan ugosti zanimljive govornike, nezaustavljivoj voditeljici odmor s prijateljicama svakako je izvor velike sreće kojim će napuniti baterije za nove projekte.

Splitska voditeljica Mirta Šurjak također je odmorila u Veneciji gdje se fotografirala ispred gondola, a zatim otputovala u Brindisi.

Čari Italije osvojile su i Matiju Vuicu koja je prvo posjetila Veronu, a zatim se pohvalila i fotografijom iz Firence. Za putovanje je odabrala i upečatljive modne kombinacije colour blocking momenta. Baš poput Carrie Bradshaw, ni naša poznata dizajnerica ne odvaja se od visokih potpetica, a čak ju ni talijanske popločane ulice nisu natjerale na nešto udobniju varijantu.

Osim što im je zajedničko da su otišle u Italiju, zanimljivo je primijetiti da su i zauzele istu pozu za fotografiju. Radi se o popularnoj 'spontanoj' pozi popravljanja frizure, a naše su dame pokazali da stara fora još uvijek dobro izgleda na fotkama!

usprkos sivilu

Zagrebačka špica ponovno okupila poznata lica, a Anica Kovač veselo mahnula kamerama

Pogledaj galeriju