opet je putovala

Karmela Vukov Colić uživala u čaroliji Adventa u svojoj omiljenoj zemlji

29.11.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Božić je mnogima najradosnije vrijeme u godini, a posebno u razdoblju kada ga se iščekuje. Mnogi gradovi su već u advetskom ruhu, a naša voditeljica pohrlila je u Veronu gdje se svake godine tijekom Adventa održavaju prikladni božićni sajmovi

Karmela Vukov Colić proteklog vikenda boravila je u četvrtom najposjećenijem talijanskom gradu nakon Rima, Milana i Venecije, poznatom kao mjesto tragedije Romea i Julije.

Upravo u ulici Via Cappello i u atriju Julijine kuće voditeljica je pozirala ispred Julijinog kipa izlivenog u bronci i s pozlaćenim grudima za koje se vjeruje da će svatko tko ih dodirne imati sreće u ljubavi. Sudeći prema fotograijama koje je pokazala na Instagram storyju, Karmela je uživala i u drugim turističkim ponudama tog romantičnog grada.

Inače, jedna od omiljenih televizijskih voditeljica i autorica bloga Ciao Karmela i 'Kuhinje života' je početkom studenog boravila u Italiji. Tada je među ostalim boravila u Palermu. Podsjetimo, Karmela je ranije povremeno radila kao turistički vodič. Vodila je ture od Europe do Australije i Novog Zelanda, a osim talijanskog, vješta je u govorenju engleskog, ruskog i portugalskog jezika.

  • +2
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL