NA OTOKU ZAČINA

Karmela Vukov Colić dočekala prvi odlazak iz Hrvatske u pandemiji, a već se hvali fotkama iz tropskoga raja

01.03.2021 u 12:43

Bionic
Reading

Voditeljica je ranije izjavila da 'čitav svijet drži svojim dvorištem'. Valjda je zato tako često, neopterećeno i ležerno putovala, što privatno, što poslovno, s djecom ili bez njih, a posljednjih dana se svojim pratiteljima javila iz tropskog kraja na čemu joj mnogi zavide

Tropski otok na kojem se rodio Freddie Mercury s bogatom poviješću, začinima (Zanzibar nazivaju 'otokom začina') i predivnim plažama destinacija je na koju se Karmela Vukov Colić uputila pršlog tjedna. Najprije je pratiteljima pokazala video snimku iz Stone Towna (Kamenog grada) iz kako je opisala 'jednog od malobrojnih mjesta na svijetu gdje život nije stao'. Kako najčešće s putovanja donosi namirnice, posude, recepte, tradicionalne načine pripreme nekog jela, sudeći prema fotografijama i ovog puta će, čini se, biti točno tako.

Mnogima omiljena televizijska voditeljica posjetila je i tamošnju tržnicu, uživala u znamenitostima, likovnosti uličnih umjetnika, a fotografirala se i ispred neizbježnog mjesta - kuće kuće neprežaljenog frontmena grupe Queen, Freddie Mercuryja, koja je danas hotel.

Podsjetimo, Karmela je povremeno radila kao turistički vodić. Vodila je grupe i ture od Europe do Australije i Novog Zelanda. Govori engleski, talijanski, ruski, i portugalski.

'Već mi pomalo ide na živce ta korona i sva ograničenja koja nosi. Ali riješiti je se možemo samo zajedno, poštujući pravila i ne 'tražeći krivine'. Teško mi je vjerovati da još ima ljudi koji negiraju stanje i prave se da se ništa ne događa. Koliko će trajati ovo izvanredno stanje, ovisi samo o nama samima. Osobno se nadam – što kraće! Žudim za zagrljajima, druženjima, putovanjima', ranije je izjavila za tportal.

  • +5
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL