SVE SE VRAĆA...

Javno ismijavanje dovelo je do toga da je u samo 24 sata Selenu Gomez zapratilo 2 milijuna ljudi

27.02.2023 u 10:45

Bionic
Reading

Nakon cijele drame koja je nastala na relaciji Selena Gomez - Kylie Jenner i Hailey Bieber dogodio se obrat na društvenim mrežama - više od 5 milijuna zapratilo je slavnu pjevačicu, dok stotine tisuće njih otpraćuju donedavnu kraljicu Instagrama

Trebalo je samo 24 sata da Selenu Gomez na Instagramu zaprati više od dva milijuna ljudi. Uzme li se uz to u obzir da ju je sveukupno od 22. veljače zapratilo više od njih 5 milijuna, slavna pjevačica s punim je pravom postala najpraćenija žena na Instagramu.

A da ona stara, kad jednom smrkne drugom svane, itekako ima smisla i u ovoj situaciji, govori i podatak da donedavno najpraćenija ženska osoba na Instagramu, Kylie Jenner, pak iz dana u dan ostaje bez stotina i stotina tisuća donedavno vjernih pratitelja.

Sve to prouzročila je 'javna svađa' u kojoj je zapravo sudjelovala samo Kylie Jenner, uz pomoć svoje prijateljice Hailey Bieber, dok je Selena Gomez ostala po strani, izdignuvši se od sitnih provokacija. No, da joj je sve zasmetalo govori i najava da uzima kratki predah od društvenih mreža.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

No, krenimo redom, sve je započelo upravo tog 22. veljače kada su milijuni obožavatelja zaključili kako Kylie Jenner i Hailey Bieber, supruga Seleninog bivšeg dečka Justina Biebera, izruguju pjevačicu zbog njezinog izgleda.

Da se takav način komunikacije nikako ne tolerira, pokazali su potom upravo pratitelji, koji su odlučili Kylie otpratiti i zapratiti Selenu, pozivajući i ostale da naprave isto.

Kylie nije pomoglo ni to što je na TikToku ispod jednog videa komentirala 'da se njezina objava ni u jednom trenutku nije odnosila na Selenu', no nije joj bilo pomoći.

@devotedly.yours Replying to @happy_mama3 Selena Gomez is a such a kind soul and I love that she will never get involved in the petty drama 👑 #kyliejenner #haileybieber ♬ original sound - Nuha

Selena je tako preko noći s 381 milijuna pratitelja došla na njih 387 milijuna, dok je Kylie sada na brojci od 380 milijuna, a zajedno s Hailey morala je i zaključati komentare u objavama jer više, očito, nisu mogle čitati sve ružno što im ljudi poručuju.

@fuzzyhatsfuzzyhats

Selena Gomez Hailey Bieber Mean girls

♬ original sound - Fuzzyhatsfuzzyhats

A Selenina fotka, od koje je sve i krenulo, danas ima više od 17 milijuna lajkova.