odgovorila kritičarima

Selena Gomez priznala da se deblja zbog bolesti: 'Nisam model, niti ću to ikada biti, potrebni su mi moji lijekovi'

17.02.2023 u 23:42

Bionic
Reading

Selena Gomez često se nalazi na udaru kritičara koji joj poručuju da bi trebala smršavjeti, a sada im je poručila kako su za sve krivi lijekovi i kako ih neće prestati uzimati samo zato da ne gomila kilograme

Glumica i pjevačica Selena Gomez često je na udaru negativnih komentara o svom izgledu. Mnogi joj se javljaju s ružnim porukama kako bi trebala smršavjeti, na što ona redovito odgovora u komičnom tonu, apeliravši na važnost prekida s posramljivanjem osoba koje nisu 'savršeno mršave'.

Ovoga puta odlučila je otići korak dalje te se uživo javila putem TikToka kako bi odgovorila na mnogobrojne zlonamjerne komentare o njenoj liniji. Priznala je da se muči s lupusom te kako je uzimanje odgovarajućeg lijeka dovelo do drastičnih promjena na njenom tijelu.

'Kada god uzimam novu kuru lijeka, počne mi se nagomilavati tekućina u tijelu. To je normalno. Kada prekinem s terapijom, onda mi i kilogrami idu dolje', pojasnila je fanovima i kritičarima, dodavši kako se nitko ne bi trebao sramiti svog izgleda i svega kroz što prolazi.

'Samo želim da znate da ste lijepi onakvi kakvi jeste. Sigurno da ima dana kada se i ne osjećate najbolje, ali bitnije je ostati zdrav i brinuti se o sebi. Meni su moji lijekovi vrlo važni i pomažu mi. Nisam model, niti ću to ikada biti', poručila je lijepa 30-godišnja holivudska zvijezda pa se zahvalila na podršci obožavatelja:'

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Volim vas sve i hvala na podršci i razumijevanju. Ako me ne razumijete, samo otiđite s ovog profila jer iskreno ne vjerujem u posramljivanje ljudi zbog njihova tijela ili bilo čega.'

Selena je svoju priču o borbi s lupusom iznijela u najnovijem dokumentarcu 'My Mind & Me'. Kronična autoimuna bolest koja često dovodi do oticanja, umora i bolova u zglobovima, dijagnosticirana joj je 2014. godine, a sada je još jednom naglasila da prolazi kroz veliku borbe uslijed koje pati i njeno tijelo.

Na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa mnogi su joj spočitavali da bi 'mogla na dijetu', na što je ona samo šaljivo odgovorila kako si je dala oduška tijekom blagdana i da ju, zapravo, nije briga. To je učinila u društvu svoje preslatke 9-godišnje sestrice Gracie zbog čega je poruka bila još snažnija.