SJAJNO IZGLEDA

Kao na vrhuncu karijere: Bivša manekenka Tatjana Dragović oduševila u izazovnom izdanju

30.11.2020 u 14:14

Bionic
Reading

Iako se već dug niz godina ne bavi modelingom i manekenstvom te se povukla iz medija koliko je to bilo moguće, Tatjana Dragović voli se na Instagramu pohvaliti privatnim fotografijama na kojima besprijekorno izgleda

Manekenstvom se u Hrvatskoj krenula baviti s 12 godina, a prve inozemne suradnje ostvarila već dvije godine kasnije. Dugi niz godina bila je uspješna u svom poslu, a onda je zbog obitelji i tadašnjeg supruga Gorana Ivaniševića rekla zbogom modnim kampanjama.

Iako se već godinama ne bavi tim poslom, Tatjana Dragović i dalje izgleda besprijekorno. Svojom nevjerojatnom linijom, koju održava skladnom i nakon tri poroda, posramila bi i puno mlađe kolegice.

Njezinom dobrom izgledu svjedočimo svaki puta kad se pojavi na nekom javnom događanju ili objavi fotografiju na svom profilu na društvenim mrežama.

Tako je bilo i sada, kada je objavila golišavu fotografiju na Instagramu. Na njoj pozira u velikom bračnom krevetu, odjevena samo u crni bodi koji je naglasio njezinu skladnu figuru.

Duge noge u prvom su planu, a lice je ovoga puta prekrila bujnom kosom. Za svoj je izgled dobila samo komplimente i pohvale.

Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL