NOVA ULAGANJA

Kanye West investira u ranč budućnosti: Evo kako bi trebalo izgledati obiteljsko imanje u koje ulaže milijune

27.03.2020 u 14:22

Bionic
Reading

Usred savezne države Wyoming, druge najrjeđe naseljene američka države reper Kanye West planira izgraditi ran budućnosti od nekoliko milijuna dolara u koji bi potom preselio sa svojom suprugom i četvero djece

Američki glazbenik Kanye West u suradnji s arhitektonskim studijom Claudio Silvestrin priprema dom iz snova za svoju obitelj. Reper je osmislio koncept pametne kuće koji bi smjestio na ranč veličine 2,500 kvadrata usred savezne države Wyoming, poznatije kao zemlje kauboja.

Na osami, okruženi prirodom obitelj West ulagala bi u proizvodnju povrća, voća te osmislila koncept napajanja vlastitim vodenim izvorima.

Kako bi zabavio svoje četvero djece, najstariju kćer North, sina Sainta, kćer Chicago te najmlađeg sinčića Psalma 42-godišnji glazbenik izgradit će golemi skate park na imanju.

Bit će tu nepregledni voćnjaci i staklenici s povrćem ali I raskošno uređen vrt sa skulpturama i jezerom.

Zemljište u jednoj od najrjeđe nasljednih država u zemlji, West je kupio krajem studenog za ukupno 14 milijuna dolara. Kanye je oduševljen i želi se pobrinuti za sve koji žele prisustvovati njegovoj usluzi misnog slavlja, koje bi tamo održavao.

‘On voli Wyoming i misli da će se i njegovi sljedbenici voljeti’,objasnio je upućeni izvor te dodao: ‘On čak razmišlja o održavanju duhovnih obnova tamo.’

  • +4
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia