PUTEM INSTAGRAMA

Ne prestaju padati optužbe: Kim Kardashian oplela još jednom po Taylor Swift i nazvala je lažljivicom

24.03.2020 u 14:37

Bionic
Reading

Ovoga je puta 39-godišnja reality zvijezda odlučila zadati još jedan udarac 30-godišnjoj dobitnici Grammyja putem svog Instagram profila, gdje je još jednom, pred 163 milijuna svojih pratitelja izvrijeđala Taylor Swift

Svoj Instagram Story Kim Kardashian je prepunila serijom poruka upućenih 30-godišnjoj pjevačici Taylor Swift, a sve zbog telefonskog poziva davne 2016. između dobitnice Grammyja i Kanye Westa. I ovoga puta Kim Kardashian odlučila je biti odvjetnik svom suprugu i sama odraditi obračun.

Naime, iako video snimka razgovora dvoje glazbenika pokazuje da je Swift govorila istinu kada je rekla da nije znala da će je reper u svojoj kontroverznoj pjesmi 'Famous' nazvati ku**om, to nije 'sjelo' Kim Kardashian, koja je odlučila nastaviti u svom tonu koji je započela time što ju je nazvala - zmijom.

Kim Kardashian - Taylor Swift Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Reality zvijezda u novim je objavama optužila Swift da je tempirala puštanje tog videa kako bi ponovno iz naftalina izvukla svađu u trenutku kada je cijela zemlja u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusom.

'Taylor Swift je odabrala ponovno sve izvući u ovom trenutku kada milijuni stvarni žrtava pate, da poradi na samopromociji', započela je Kim Kardashian i dodala kako ona sama se i ne bi oglasila u ovom trenutku da nije osjetila potrebu da spasi svoju reputaciju.

'Prije nekoliko dana smatrala sam da nema potrebe komentirati, i sada mi je neugodno, osjećam se poniženo što sada o ovom pišem, no iz razloga što ona ne prestaje s pričom smatram da nemam drugog izbora nego da joj odgovorim jer ona - laže.'

Oko svega se oglasila i glasnogovornica Taylor Swift, Tree Pain, koja je uzvratila Kim Kardashian putem svog Twitter profila, provocirajući: 'Zanima me koga ste toliko raspi**ili da pusti video?'

Na sve se oglasila i Taylor Swift i jasno dala do znanja kako više nema namjere komentirati cijelu situaciju, stavivši link na 'ono o čemu vrijedi pisati' -  donacijama Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i Feeding America.