SNIMANJE JE POČELO

Kandidati 'Survivora' ostavljeni usred ničega

22.01.2012 u 12:34

Bionic
Reading

Prva klapa pala je jučer u Kostarici gdje je počelo snimanje uzbudljivog, svjetski popularnog šoua 'Survivor', RTL televizije i Prve TV. Vruća Kostarika je tako postala bogatija za kandidate iz regije, spremne na ovaj adrenalinski pothvat, koji će zasigurno pamtiti cijeli život

'Survivor' se snima na Kostarici

Već je sam početak šoua počeo s izazovima. Osim što su bili smješteni u 20 različitih hotela do početka snimanja, kako se ne bi vidjeli, kandidati su zatim helikopterima bili prebačeni do lokacije snimanja. S povezima na očima spušteni su na lokaciju koja je od jučer postala njihov novi dom na 45 dana. Iznenađenju nije bilo kraja kada su skinuli poveze s očiju i shvatili da su daleko od luksuznih, udobnih soba i krova nad glavom, odnosno usred ničega.

Produkcija šoua počela je raditi punom parom, a na cijelom projektu radi čak 10 nacija. Kako se kandidati snalaze bez svojih uobičajenih potrepština te hoće li 'preživjeti' robinzonsku torturu, gledatelji će saznati u proljeće, kada 'Survivor' kreće s emitiranjem na RTL televiziji.