VRUĆI TRENDOVI

Kakve kupaće kostime će ovoga ljeta nositi poznate Hrvatice

22.06.2018 u 08:11

Bionic
Reading

Svako ljeto svjedočimo novim trendovima koje brzo prigrle i brojne domaće trendseterice, blogerice, manekenke, pjevačice i glumice. Hoće li ovo ljeto na jadranskim plažama paradirati u klasičnim modelima kupaćih kostima ili su popustile hit komadima ovosezonskih trendova, za tportal su otkrile brojne poznate dame

Većina aktualnih brendova izbacila je već odavno svoju ponudu kupaćih kostima za nadolazeće ljetne mjesece. Domaće bi plaže, sudeći po onome što se nudi, mogli preplaviti badići s volanima, mnogo crvene boje, cvjetnog uzorka, ali i kostimi na jedno rame. Neizostavni su i jednodijelni modeli koji posljednje dvije godine doživljavaju veliki come back.

Što su od ponuđenog odabrale naše poznate dame, otkrile su u razgovoru za tportal, a sve su se uglavnom složile kako im je omiljeni jednodijelni kostim.

'Kupila sam si novi kostim, jednodijelni, njih jako volim. Zadnje dvije godine su se vratili u modu. Ali mislim da neću stati na tome jer sam slaba na kupaće kostime. Nemam omiljeni dezen, bitno je da mi dobro stoji. Volim retro, jednodijelne, ali u principu kupujem ono što mi se svidi', objasnila je bivša misica Lejla Filipović.

#tbt #storyeditorial #storyhr

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Zavidnom kolekcijom kostima može se pohvaliti i nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić, no priznala je kako će ove godine preskočiti šoping.

'Imam jako puno badića i skužila sam da sam tek ovo ljeto u trendu, a ustvari ih imam jako dugo. Tako da sam to već riješila', rekla je Ljupka, u modnom smislu uvijek prije svog vremena.

🐳

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

'Uvijek sam vjerna klasici. Imam kupaći već jako dugo, a nemam ga kad koristiti jer ne idem na more. Što je grozno i ne preporučujem nikome. Tako da taj badić još uvijek izgleda kao novi', govori nam pak glumica Judita Franković te dodaje: 'Volim što su se sad vratili ovi modeli visokog struka. Crni mi najbolje stoji. Volim vidjeti sve to šareno, sve mi je to slatko, ali sebi biram crno.'

  • +18
Judita Franković Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Kada je u pitanju odabir i kupovina novog kupaćeg kostima, voditeljica Danijela Trbović ističe kako proživljava velike drame.

'S obzirom na to da mi je ulazak u kabinu pod neonska svjetla svake godine traumatično iskustvo, ja to kupim pa imam. A onda, s obzirom na to da se kupam na divljim plažama, ovo što se nosi na jedno rame, velike gaće, male gaće, ništa to ne znači', kazala je Trbović.

Za razliku od Danijele, u kupovini badića uživa glumica Bojana Gregorić: 'Jako se volim kupati i što se tiče badića, volim dvodijelne jer ne volim imati mokre krpe po sebi. Ali kako ću ove godine biti bijela jer neću moći baš previše pocrniti, kupila sam si prekrasan jednodijelni na jedno rame, ovo što se sad nosi, i to žive boje. Tako da unesem barem neku živost ako već neću moći biti preplanula.'

Kazališna glumica Kristina Krepela ima pak veliki problem u vrijeme ljetnih mjeseci. Ona naime svoju kožu ne smije izlagati suncu, pa već godinama nosi isto zaštitno odijelo na kupanje.

'Moram još baciti pogled, ali ja sam inače ljubitelj jednodijelnih kupaćih kostima. Kod mene je problem to što se zapravo kupam u posebnoj opremi. To je surferska oprema, a meni služi kao zaštita jer ne smijem na sunce. Imam specijalni gornji dio od materijala koji odbija svjetlost i sunčeve zrake. Ali volim kupaće kostime i divni su mi. Njih mogu nositi samo u hladu, na terasi nekakvog divnog beach bara', zaključuje Kristina.

🏖

Objavu dijeli Kristina Krepela (@krepelakristina)

  • +106
Kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo