Svi pričaju o njezinom potezu

Kakva divna gesta: Meghan Markle skinula skupocjeni kaput sa sebe i dala ga majci s novorođenčem u naručju

17.04.2022 u 12:11

Bionic
Reading

Vojvotkinja i princ Harry trenutno borave u Nizozemskoj privukli su mnogo pažnje na igrama početka Invictus. Riječ je o međunarodnom sportskom događaju za ranjene i bolesne aktivne vojnike – muškarce i žene te veterane kojem je cilj podržati njihov oporavak i rehabilitaciju i pokazati poštovanje prema osobama koje služe svojoj zemlji. Nakon što su prošetali žutim tepihom, Meghan je pokazala svoju nježniju stranu i svoj kaput pružila jednoj od natjecateljica da ogrne svoju bebu kako joj ne bi bilo hladno

Posjet bivšeg kraljevskog para izazvao je veliko zanimanje medija, a poznati su par fotografi pratili u stopu. Meghan Markle blistala je u senzacionalnom stajlingu koji je odabrala za tu prigodu - stajling s potpisom luksuznog talijanskog brenda Valentino, Aquazzura cipelama koje je nosila i ranije te popularnim Max Mara kaputom čija je cijena 3710 funti (34.000 kuna).

Nekadašnja zvijezda serije 'Suits' oduševila je cijeli svijet kad je svojim kaputom ogrnula djevojčicu Liviju natjecateljice Fenna Guegjes iz nizozemskog tima koja je bila u društvu bivšeg kraljevskog para i supruga Bertine Schuurhuisa.

Prije dolaska u Hägg, Meghan i Harry su se u četvrtak sastali s kraljicom Elizabetom, rekao je njegov glasnogovornik nakon što je The Sun izvijestio o posjetu. Odbjegli kraljevski par u tajnosti je stigao u dvorac Windsor gdje su ih dočekali kraljica Elizabeta, princ Charles i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla, a princ Charles je svome sinu tom prilikom dao samo 15 minuta svog vremena. Na polovici sastanka pridružila im se i Camilla, a onda su ona i Charles napustili dvorac. Podsjetimo, u zadnje vrijeme otak i cin nisu previše komunicirali, osobito nakon teških optužbi koje su iznijeli na račun kraljevske obitelji tijekom intervju kod Oprah Winfrey.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia