STIGLI U NIZOZEMSKU

Prvo pojavljivanje u Europi: Meghan Markle blistala u senzacionalnom stajlingu od čije cijene će vam se zavrtjeti u glavi

15.04.2022 u 20:00

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle vratili su se u Europu dvije godine nakon što su donijeli odluku o napuštanju kraljevske obitelji

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa tad su sve šokirali odlukom o odlasku iz Velike Britanije kako bi počeli novi život u Kaliforniji.

No dvije godine nakon događaja koji su britanski mediji nazvali Megxit, mlađi brat princa Williama i njegova supruga Meghan s kojom ima dvoje djece, vratili su se u Europu, točnije u Nizozemsku kako bi nazočili svečanom otvorenju Invictus Games, projekta koji je pokrenuo princ Harry kako bi pomogao ratnim invalidima.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posjet vojvode i vojvotkinje od Sussexa Haagu izazvao je veliko zanimanje medija, a poznati su par fotografi pratili u stopu.

Za ovu je prigodu nekadašnja zvijezda serije 'Suits' odabrala senzacionalan stajling s potpisom luksuznog talijanskog brenda Valentino koji se pokazao sjajnim izborom.

Elegantni bijeli sako koji joj je stajao kao saliven čija je cijena oko 2100 funti (oko 19 tisuća kuna), tamnokosa je Amerikanka upotpunila odgovarajućim hlačama ravnih nogavica, vrtoglavim stiletticama (Aquazzura) i trendi kaputom, modelom Manuela brenda Max Mara čija je cijena vrtoglavih 1700 funti (oko 15 tisuća kuna).

Skupocjeni look zaokružila je torbicom sa zlatnim detaljima koju također potpisuje Valentino, a riječ je o modelu One Stud za koji treba iskeširati čak 2400 eura (oko 18 tisuća kuna)

Svoju nikad dulju kosu Meghan je stilizirala u blage valove s razdjeljkom po sredini, a decentan nakit i nenametljiv make up upotpunili su ovaj elegantni stajling.

Inače, kako je objavljeno, princ Harry i njegova supruga Meghan susreli su se s kraljicom Elizabetom II u Engleskoj prije odlaska u Nizozemsku.

Glasnogovornik princa Harry je tad rekao kako je par svratio u Ujedinjeno Kraljevstvo na putu za Haag gdje će nazočiti Igrama Invictus, dodavši da je Harry ranije rekao kako se nada da će vidjeti svoju baku.