BIJELO ODIJELO

Je li se ovim potezom Meghan željela dodvoriti Kate? Samo nekoliko tjedana kasnije osvanula je u identičnom izdanju

16.04.2022 u 09:05

Bionic
Reading

Baš poput britanske miljenice Kate Middleton, Meghan Markle sa stilom je najavila proljetnu sezonu zahvaljujući odabiru efektnog bijelog odijela

Nakon što su prije dvije godine donijeli odluku o trajnom preseljenju u Ameriku, Meghan Markle i princ Harry vratili su se u Euorpu, točnije u Nizozemsku kako bi nazočili svečanom otvorenju Invictus Games, projekta koji je pokrenuo princ Harry kako bi pomogao ratnim invalidima.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za ovu je prigodu nekadašnja zvijezda serije 'Suits' odabrala senzacionalan stajling s potpisom luksuznog talijanskog brenda Valentino u znaku elegantnog bijelog sakoa koji joj je stajao kao saliven.

Nakon što su svijet obišle fotografije njezinog skupocjenog izdanja, javnosti nije dugo trebalo da ga usporede sa sličnim stajlingom kakvog je prije samo nekoliko tjedana nosila vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton.

Tijekom drugog dana posjete Jamajci s princom Williamom, Kate je odjenula bijelo odijelo strukiranog kroja, a dominaciju bijele uspješno je razbila narančastim komadima u znaku košulje i torbice.

  • +3
Kate Middleton na Jamajci Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sasvim slučajno, narančasta je popularna boja u Nizozemskoj jer se odnosi na obiteljsko ime nizozemske kraljevske obitelji, Orange-Nassau.

Pojavljivanje princa Harryja i Meghan u Nizozemskoj uslijedilo je nakon njihova tajnog i kratkog posjeta članovima obitelji u Englesku na čelu s kraljicom Elizabetom.