DOBRA DJELA

Kako ući u Novu godinu: Donnie Wahlberg i Tom Selleck onima koji si to mogu priuštiti pružili dobar primjer

24.12.2020 u 21:10

Bionic
Reading

Kolege koji glume u konzervativnoj policijskoj seriji 'Blue Bloods' Tom Selleck i Donnie Wahlberg tijekom 2020. ugodno su iznenadili konobare u restoranima koje su posjetili

Iako dobar dio restorana širom svijeta vjerojatno ne radi, Elio's u New Yorku i IHOP (Međunarodna kuća palačinka) u St. Charlesu u Illinoisu definitivno su bili otvoreni početkom 2020., a par tamošnjih djelatnika tada je doživio vrlo ugodno iznenađenje. Donnie Wahlberg i njegova supruga Jenny McCarthy svom su konobaru IHOP-u početkom 2020. godine u St. Charlesu ostavili napojnicu od 2.020 američkih dolara i time pružili publicitet novom trendi izazovu.

S obzirom na količinu novca (oko 12.483 kune), novi izazov ostavljanja napojnice od 2.020 dolara očito nije zamišljen za svakoga, već samo za one koji si to mogu priuštiti. Jedna takva osoba bio je Tom Selleck koji je u restoranu Elio's u New Yorku također ostavio napojnicu od 2.020 dolara.

Oba glumca koji zajedno rade u seriji 'Blue Bloods' fotografirali su račune i stavili ih na društvene mreže.

'Odgovorio sam na izazov mog prijatelja Donnieja Wahlberga u iskrenoj nadi za bolju 2020.', napisao je Tom Selleck u svojoj objavi.

Neobični novi izazov započeo je u siječnju ove godine u Michiganu, kad je jedan konobar u restoranu Thunder Bay dobio napojnicu od 2.020 dolara. Donnie Wahlberg i Jenny McCarthy dva puta su ostavili istu velikodušnu napojnicu, jednom u St. Charlesu, a drugi put u Plymouthu u Massachusettsu.

Harry Styles koji je bio na godišnjem odmoru s Jamesom Cordenom i Adele također je ostavio istu napojnicu u restoranu gdje su večerali.

  • +4
Harry Styles Izvor: EPA / Autor: NIGEL RODDIS