BEZ DLAKE NA JEZIKU

Kaia Gerber o Cindy Crawford: 'Ona je cool mama, ali me stalno sramoti'

27.11.2023 u 17:04

Bionic
Reading

Cindy Crawford možda jest jedna od najljepših žena svijeta i supermodel 90-ih, no za Kaiju Gerber ona će uvijek i jedino biti - mama

U najnovijem medijskom istupu za magazin People raspričale su se poznate majka i kći Cindy Crawford i Kaia Gerber, govoreći o bliskosti, ali i otkrivajući koliko se često uopće mogu viđati zbog iznimno zgusnutog rasporeda koji obje imaju.

Slavne majka i kći već su nekoliko puta zajedno radile na pojedinim modnim kampanjama, što ima, kao i sve, svoje prednosti, ali i mane.

'Osjećam da smo ostvarile uistinu snažnu vezu, ali i prijateljstvo mimo toga što imamo odnos majke i kćeri, a što mi je bilo jako zabavno posljednjih nekoliko godina', otkrila je Kaia. Tako je s majkom išla i na festival Burning Man, koji se održava u pustinji.

PRIMJER DRUGIMA

I nakon 25 godina braka Cindy Crawford i Rande Gerber zaljubljeni su kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Uz to, zajedno odlaze na spa vikende, obje uživaju čitati, pa razgovaraju o knjigama ili podcastima koje jedna drugoj preporučuju, a rado posjećuju i kazalište.

Iako uživaju u povezivanju dijeleći slične interese, Kaia je priznala da i dandanas njezina mama pronađe najbolji način da je osramoti, u čemu se niti najmanje ne razlikuje od ostalih mama.

KAIA GERBER

Stajling slavne brinete najbolji je dokaz kako ove povoljne tenisice vrijedi imati

Pogledaj galeriju

'Ona je cool mama koja me konstantno sramoti. No dobro je to. Tako me barem spušta na zemlju... Vjerojatno i ja nju stalno sramotim', kaže Kaia i otkriva da su joj posebno draga njihova zajednička snimanja, na kojima nikada ne nedostaje smijeha i dobre zabave.