vjernost mu nije jača strana

Justin Bieber priznao da je bio bezobziran prema Seleni Gomez te da je iz te veze i sam izašao povrijeđen

16.02.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Justin Bieber u novom se intervjuu dotaknuo i svog ljubavnog života. Priznao je da je bio bezobziran prema ljubavi iz djetinjstva Seleni Gomez, te da je je na početku veze sa sadašnjom suprugom Hailey Baldwin još uvijek bio povrijeđen zbog prijašnje veze

Slavni 25-godišnji pjevač oženio s plavokosom Hailey Baldwin 2018, a sad je priznao da joj je na početku veze rekao da ne može biti vjeran jer se još uvijek nosi s teretom iz prijašnje veze.

Razgovarajući sa Zaneom Loweom s Apple Musica, Justin Bieber je otkrio što je točno rekao svojoj sadašnjoj supruzi.

'Rekao sam joj 'Slušaj, još uvijek sam jako povrijeđen i pokušavam shvatiti sam sebe tako da nisam spreman obvezati se na taj način. Ne bih želio reći jedno, a učiniti suprotno od toga, znam da sam to radio u prošlosti'. S njom sam bio potpuno iskren i priznao joj da u tom trenutku ne mogu obećati da ću biti vjeran', rekao je Bieber.

Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Na pitanje zbog čega je u to vrijeme bio povrijeđen pjevač je odgovorio: 'Mislim da sam bio povrijeđen zbog svoje prijašnje veze. Tad sam se pokušao nositi s tim da mi puno toga nije bilo oprošteno', rekao je Bieber.

No kanadska pop zvijezda je dodala da je Hailey promijenila puno toga u njegovom životu te da se i sam promijenio kad je vidio koliko ju je povrijedio.

'Osjećao sam da me Hailey poštuje i ja sam poštovao nju tako da je nisam želio povrijediti svojim ponašanjem. No ona me svejedno voljela, a boljelo ju je što me vidi s drugima. A onda je i ona napravila neke stvari koje su mene povrijedile. Prije turneje smo jednostavno prestali pričati', kaže Bieber, koji je kasnije izgladio stvari i svoju izabranicu odveo pred oltar.

  • +3
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je njegova bivša ljubav, s kojom je proveo osam godina, pjevačica i glumica Selena Gomez, priznala da se dok je bila s njim u vezi osjećala emocionalno zlostavljanom.

'Naravno da ne želim do kraja života govoriti o ovome, ali istovremeno sam jako ponosna na sebe, na to kako se razvijam i idem kroz sve to. Dugo sam šutjela i sada sam našla način na koji razgovarati o tome i kako ispričati ono za što nisam imala priliku, pa makar to bilo kroz pjesmu'. Da, gledajući danas na sve to, mogu reći da sam bila žrtva emocionalnog nasilja. To sam razumjela tek kada sam malo odrasla', naglasila je. Pojasnila je da je izuzetno ponosna na sebe i svoju pjesmu 'Lose you to love me', za koju je potvrdila da je pjeva Justinu i da kroz nju govori ono što nikada nije imala priliku reći u prošlosti.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

'To nije pjesma puna mržnje, već nešto što govori - bio je to lijep period i nikada to neću zanijekati. No bilo je jako teško i drago mi je da je završilo', zaključila je 27-godišnjakinja.