NOVA ODLUKA

Justin Bieber iskeširao je 8 milijuna kuna za vjenčanje, a sada iznenada prodaje luksuzni dom na Beverly Hillsu

12.10.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Iako je mnogo truda uložio u uređenje svoje vile na Beverly Hillsu, pogotovo kako bi interijerom odskakala od ostalih domova bogatih i slavnih, glazbenik Justin Bieber sada je odlučio prodati nekretninu, a vijest dolazi nekoliko dana nakon što je priredio glamurozno, 8 milijuna kuna vrijedno vjenčanje s Hailey Baldwin

Justin Bieber odlučio je predati svoj ključ luksuzne vile na Beverly Hillsu onome tko je spreman platiti 8,5 milijuna dolara (otprilike 53 milijuna kuna).

U petak se kanadski glazbenik obratio medijima, kupcima i fanovima putem svog Instagram profila i ponudio nekretninu na prodaju.

Riječ je o modernoj oazi s unikatnim interijerom koji je mješavina industrijskog i skandinavskog stila s puno drvenih ploha i ravnih linija, obogaćena zaigranim detaljima likova iz crtića i Lego kockica. Kućom se proteže i tropski detalj zelenog lišća, zbog čega je Bieber od milja naziva 'The Tropics'.

  • +5
Dom Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Na ukupno 560 kvadrata smjestilo se pet prostranih spavaćih soba, sedam kupaonica, knjižnica i kino dvorana, a u vanjskom dijelu je neizostavni detalj svake vile na ovom prostoru- bazen.

'Kuća se prodaje sa svim namještajem, čekam ponude', dodao je 25-godišnjak.

Zanimljivo je da Justin Bieber kuću stavlja u prodaju samo dva tjedna nakon glamuroznog vjenčanja sa svojom odabranicom Hailey Baldwin. Za proslavu koja je održana u luksuznom resortu u Južnoj Karolini par je iskeširao nevjerojatnih 8 milijuna kuna.

  • +3
Vjenčanje Hailey Baldwin i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID