ŠOKIRAO OBOŽAVATELJE

Justin Bieber: 'Govore da sam narkoman, a zapravo bolujem od opasne bolesti'

09.01.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Kanadski pjevač Justin Bieber nakon nekoliko godina šutnje otkrio je javnosti da boluje od opasne bolesti o čemu će uskoro opširnije pričati u dokumentarcu na YouTube kanalu

Pop pjevač Justin Bieber otkrio je da mu je bila dijagnosticirana lajmska bolest. Lajmska borelioza je infekcija uzrokovana bakterijom Borreliom burgdoferi, a prenosi se ugrizom inficiranog krpelja.

Lajmska bolest također može pogoditi živčani sustav, uzrokujući takve simptome kao što su ukočen vrat i jaka glavobolja (zbog meningitisa), privremena paraliza mišića lica, neosjetljivost na podražaje, bol ili slabost u udovima ili slabu koordinaciju mišića.

U podužem Instagram postu Bieber je napisao: 'I dok mnogi smatraju da sam pod utjecajem raznih opijata i da izgledam jako loše, istovremeno odbijaju prihvatiti činjenicu da mi je prije nekoliko godina dijagnosticirana lajmska bolest, a osim toga imao sam i kroničnu virusnu infekciju i mononukleozu koja je utjecala na moj izgled, stanje, energiju, kožu i funkciju mozga. O svemu ću detaljnije pričati u dokumentarnoj seriji koja će se prikazivati na YouTube kanalu te ćete saznati s čime već godinama vodim bitku. Zadnje godine bile su jako teške, no uz prave liječnike i pravilno liječenje sve će doći na svoje'.

Supruga superzvijezde, manekenka Hailey Bieber, stala je u obranu svog supruga od kritika onih koji su pokušavali umanjiti ozbiljnost lajmske bolesti te ih zamolila da istraže o kakvoj se bolesti radi.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia